Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

cisnienie a dd

Forum dotyczące derealizacji i depersonalizacji.
Dzielimy się tutaj naszymi historiami, objawami, wątpliwościami oraz wszystkim co nas dręczy mając derealizację.
Dopisz się do istniejącego tematu lub po prostu jeśli chcesz stwórz nowy własny wątek.
ODPOWIEDZ
Patro1995
Zarejestrowany Użytkownik

10 czerwca 2016, o 15:59

Witam zawsxe jak jestem chory to lekarz mowi ze mam wysokie cisnienie juz trzeci raz z rzedu az mnie na badania wyslal ? Nerwica ma wplyw na wyzsze cisnienie.przez stres itd? bo ona mi mowila ze mi sie tak zmienia przez stres ciagle i nwmjak.to.rozumiec dzieki
Awatar użytkownika
ddd
Odburzony Wolontariusz Forum

10 czerwca 2016, o 18:25

Naprawde nie wiesz tego ze stres, adrenalina, nerwica moga podnosic cisnienie krwi i moga podwyzszac puls? Emocje i hormony stresu po prostu maja taka zdolnosc. I wynika to chocby z podstawowej reakcji walcz badz uciekaj.
Ja nie wiem jak sie chce wychodzic z zaburzen jak brakuje elementarnej wiedzy o dzialaniu emocji.
(muzyka - my słowianie)

Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!

Autor Zordon ;p
Awatar użytkownika
schanis22

10 czerwca 2016, o 18:32

Patrol1995 , może być tak jak mówi ddd , a można mieć wysokie ciśnienie i nie mieć nerwicy , wiele osób tak ma i z tego co wiem biorą leki na zbicie ciśnienia .
W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Patro1995

11 czerwca 2016, o 00:46

Okdzieki za info :)
ODPOWIEDZ