Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Kącik Świąteczny
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Ooo to to
Przydałoby się każdemu z nas takie spełnienie naszych marzeń....
Spokój wewnętrzny i zadowolenie z każdego dnia.
Dziękuję

Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Co ja mogę życzyć wszystkim Wam?
Tego w sumie co sobie, czyli abyśmy zdobyli przede wszystkim własne cele, kogoś kto jest z Nas dumny z powodu tego, ze próbujemy je realizować, dużo siły i wytrwałości.
A wszystko się Nam spełni
I długiego seksu
Tego w sumie co sobie, czyli abyśmy zdobyli przede wszystkim własne cele, kogoś kto jest z Nas dumny z powodu tego, ze próbujemy je realizować, dużo siły i wytrwałości.
A wszystko się Nam spełni

I długiego seksu

- eiviss1204
- Odburzony Wolontariusz Forum
Wesołych Świąt wam życzę
Byscie chociaz na ten czas odcieli sie od nerwicy.
Skupcie sie na rodzinie i na tym święcie,dajecie sobie ten luz w tak waznym dniu w roku.
Życze Was przede wszystkim spokoju w głowie
Poukladania swoich spraw.
Życzę byscie w koncu zlapali co z tą akceptacją. Dużo zrdowka dla Was i bliskich,kasiorki co nie miara i wspanialych przezyc i dobrych ludzi wokół ;*

Byscie chociaz na ten czas odcieli sie od nerwicy.
Skupcie sie na rodzinie i na tym święcie,dajecie sobie ten luz w tak waznym dniu w roku.
Życze Was przede wszystkim spokoju w głowie
Poukladania swoich spraw.
Życzę byscie w koncu zlapali co z tą akceptacją. Dużo zrdowka dla Was i bliskich,kasiorki co nie miara i wspanialych przezyc i dobrych ludzi wokół ;*

- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Na czas świąt nie patrzcie na objawy
A na ludzi dookoła, którzy są wam bliscy.
Taki mały trening przy okazji
Wesołych!!! <boks> <boks>

Taki mały trening przy okazji

Wesołych!!! <boks> <boks>
(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
-
- Administrator
Życzę Wam - tak tematycznie - żebyście doznali olśnienia (Ci, którzy się boją szaleństwa to nie martwcie się, to takie zwykłe olśnienie, a nie brak krytycyzmu ;p) mentalnego, żebyście załapali czym jest ryzykowanie na iluzję, a także akceptacja i to sławne porzucanie kontroli.
Abyście nie wybierali tylko i wyłącznie najłatwiejszych rozwiązań, a także nie unikali niczego co wydaje się choć trochę trudniejsze. Bo wówczas dbacie o siebie ale nie o Wasz umysł.
Dużo siły do podejmowania wyzwań i to tych codziennych przede wszystkim, ale także spontaniczności.
Zawsze miejcie w sobie trochę z dziecka, a nadmiar własnego krytyka depczcie wszystkim czym się da, on nie jest Wam potrzebny.
Totalnego zrozumienia dla faktu, że Wasze emocje, umysł jest równie ważny i wymagający zajęcia się nim, jak wszystko co zewnętrzne i widoczne.
A także ukochanej osoby obok Was dla, której jesteście najlepsi zawsze, w każdej sytuacji, mimo wszystko. I chętnie powie Wam to, zbudzona nawet w środku nocy.
Oraz bliskich ludzi wokoło, którzy potrafią przyznać, że są z Was dumni.
Wszystkiego najlepszego!
Abyście nie wybierali tylko i wyłącznie najłatwiejszych rozwiązań, a także nie unikali niczego co wydaje się choć trochę trudniejsze. Bo wówczas dbacie o siebie ale nie o Wasz umysł.
Dużo siły do podejmowania wyzwań i to tych codziennych przede wszystkim, ale także spontaniczności.
Zawsze miejcie w sobie trochę z dziecka, a nadmiar własnego krytyka depczcie wszystkim czym się da, on nie jest Wam potrzebny.
Totalnego zrozumienia dla faktu, że Wasze emocje, umysł jest równie ważny i wymagający zajęcia się nim, jak wszystko co zewnętrzne i widoczne.
A także ukochanej osoby obok Was dla, której jesteście najlepsi zawsze, w każdej sytuacji, mimo wszystko. I chętnie powie Wam to, zbudzona nawet w środku nocy.
Oraz bliskich ludzi wokoło, którzy potrafią przyznać, że są z Was dumni.
Wszystkiego najlepszego!
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Jako, ze byłem mocno powiązany z forum w pewnym trudnym dla mnie okresie, postanowiłem zajrzeć bo wiem, że co roku składamy sobie tu życzenia 
Chyba nic tak nie wspomaga nerwusów jak zapewnienie tego, ze zaburzenie mija. i tak mija, ja to również potwierdzam nadal. Miałem nn i ataki paniki, wyszedłem z tego i nie mam nawet śladu po tym.
Życzę wszystkim tego samego punktu relaksu i spokoju jeśli chodzi o nerwice i lęki, abyście mogli się po prostu wyluzować
Zdrówka i szczęścia od Damiana i osobne życzenia dla Administracji za ich czas, oby Wam za ten wkład w forum Nowy Rok wynagrodził potrójnie!

Chyba nic tak nie wspomaga nerwusów jak zapewnienie tego, ze zaburzenie mija. i tak mija, ja to również potwierdzam nadal. Miałem nn i ataki paniki, wyszedłem z tego i nie mam nawet śladu po tym.

Życzę wszystkim tego samego punktu relaksu i spokoju jeśli chodzi o nerwice i lęki, abyście mogli się po prostu wyluzować

Zdrówka i szczęścia od Damiana i osobne życzenia dla Administracji za ich czas, oby Wam za ten wkład w forum Nowy Rok wynagrodził potrójnie!

- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Kochani!
Na ten piękny I cudowny czas Swiat Bożego Narodzenia życzę wszystkim I każdemu z osobna samych wspaniałych chwil spędzonych z najbliższymi, aby miłość wypełniła Waszw serducha, a wszelkie objawy, smutki, myśli I lęki odeszły w zapomnienie!
Wesołych Świąt!!!
Na ten piękny I cudowny czas Swiat Bożego Narodzenia życzę wszystkim I każdemu z osobna samych wspaniałych chwil spędzonych z najbliższymi, aby miłość wypełniła Waszw serducha, a wszelkie objawy, smutki, myśli I lęki odeszły w zapomnienie!

Wesołych Świąt!!!

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
- xiezyc
- Zarejestrowany Użytkownik
Pogody ducha, prawdziwych przyjaciół oraz prawdziwej miłości - jak w bajce.
Odpoczywajcie i nie myślcie o tym jak się czujecie
Musimy sobie zrobić wspólne forumowe postanowieni ana Nowy Rok ;p
Naj naj najlepszego

Odpoczywajcie i nie myślcie o tym jak się czujecie

Musimy sobie zrobić wspólne forumowe postanowieni ana Nowy Rok ;p
Naj naj najlepszego

-
- Gość
Kochani! Zdrowych i pogodnych Świąt
Dużo miłości, spokoju i spełnienia w życiu osobistym i zawodowym

Dużo miłości, spokoju i spełnienia w życiu osobistym i zawodowym