Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Chyba potrzebuje jakiegos plaskacza doslownie.....

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
Diana
Zarejestrowany Użytkownik

29 kwietnia 2016, o 14:24

dravko do reumatologa bede szla na dniach czekam na termin. Bede badala hormony dodatkowo. Hashimoto hmm znajac zycie jak pojde znowu do lekarza to mnie wyrzuci. Ide na gastroskopie bo zoladek mnie boli i wzdecia mam wiec pewnie i kolonoskopia mnie czeka.... Neurolog ok jak pisalam 2 rezonans bez zmian taki sam jak 1....
kucyki46
Gość

29 kwietnia 2016, o 14:33

Gdyby tak miało być to z kolei oznacza, że jesteśmy jak dziecko co płacze i tupie nóżkami w sklepie bo nie dostało lizaka. Antywirus okresu dojrzewania. Jest pewna równowaga, zaburzenia której organizm nie toleruje. Mozna ją zaburzyć niedoborem jak i przedobrzeniem. Wtedy sie odpala czerwona lampka prostownika. Z pktu widzenia osoby w depresji jak defibrylator. Przeciez objawy pozwalają skupić uwage z apatii depresyjnej i niedoboru serotoniny i dopaminy zmuszają Cię do pobudzenia, nerwicowego, ale bądź co bądź pobudzenia. Są osoby, które poszczególnie, w danej chwili działają na siebie jak wirus. Wtedy też się odpala. Sytuacje i to, że udajemy innych, niż jestesmy. Dojrzałość = dystans

ale.. "wiem, że nic nie wiem":)
Awatar użytkownika
Podosia

29 kwietnia 2016, o 16:33

Przypomina mi to moją historię. Bardzo. Też się posypało po urodzeniu dziecka i też podejżewali sm itp. Nie miałam rezonansu ale po pół roku wenlafaxyny przeszły wtedy wszystkie objawy. A było ich bardzo dużo, każda diagnoza praktycznie mogła by się z tego ułożyć. Prócz raka jąder i prostaty :haha:
Nerwica potrafi dawać wszystkie objawy świata.
Diana

29 kwietnia 2016, o 16:37

To jest poprostu masakra co w pewnych momentach potrafi sie dziac z nami... A objawy 24h tez potrafia zycie unimilic... tak jak napisalas ,ze jedynie raka jader i prostaty nie moge sie dopatrzec rowniez :) chociaz jak i wiecej mi odwali to moze i o to zaczne sie podejrzewac ^^
Awatar użytkownika
Podosia

29 kwietnia 2016, o 16:59

Jedno jest pewne - obie musimy sobie teraz wychodować "jaja" i walczyć z tym wszystkim :) I oby te jaja były zdrowe! :D Nie daj się!
Awatar użytkownika
zdravko

29 kwietnia 2016, o 17:35

Nie wydaje wam się to dziwne ,ze obie po ciąży macie takie same objawy,wręcz identyczne ?
Przeczytaj cie sobie ,podobne akcje http://commed.polki.pl/b12-i-ferrytyna- ... 76335.html
http://commed.polki.pl/podawanie-wit-b1 ... 56043.html

Zobaczcie jak tej drugiej osobie spadłą wciązy
Diana

29 kwietnia 2016, o 17:43

No ok moge pojsc tu do lekarza i poprosic o badania pierwiastow zwlaszcza tych z B chociaz regualnie przyjmuje caly szerg wit b complex, ale za cholere nie wiem co ta ferrytyna O_o i jak to wogole powiedziec po ang czy niemiecku ^^ da fak
Awatar użytkownika
Podosia

29 kwietnia 2016, o 19:23

zdravko pisze:Nie wydaje wam się to dziwne ,ze obie po ciąży macie takie same objawy,wręcz identyczne ?
Przeczytaj cie sobie ,podobne akcje http://commed.polki.pl/b12-i-ferrytyna- ... 76335.html
http://commed.polki.pl/podawanie-wit-b1 ... 56043.html

Zobaczcie jak tej drugiej osobie spadłą wciązy
Może to ma związek z hormonami płciowymi? Cholera wie. Ja idę w poniedziałek do internisty. Może da skierowanie. Może "już zamknie system" jak neurolog i powie "to sobie pani zrobi prywatnie... Pewnie znów mnie potraktuje jak roszczeniową paranoiczkę narażającą na koszta biedny nfz :grr:
Awatar użytkownika
zeniu87
Odważny i aktywny forumowicz

29 kwietnia 2016, o 19:24

nie gadaj mi o neurologach bo na neurologii pracuje to wiem jak ludzi traktuja
Diana

29 kwietnia 2016, o 19:31

Podosia ja bede miala robione badania hormonalne wsiego rodzaju 20 maja :D wiec dam ci znac czy to ma cos wspolnego z tym :P jeszcze zostalo mi do sprawdzenia gastroskopia kolonoskopia i rtg pluc i bede przebadana na wszystkie mozliwe sposoby :D masakra jakas...
Awatar użytkownika
Podosia

29 kwietnia 2016, o 20:27

Diana pisze:Podosia ja bede miala robione badania hormonalne wsiego rodzaju 20 maja :D wiec dam ci znac czy to ma cos wspolnego z tym :P jeszcze zostalo mi do sprawdzenia gastroskopia kolonoskopia i rtg pluc i bede przebadana na wszystkie mozliwe sposoby :D masakra jakas...
Kolonoskopię i gastroskopię też miałam. To był jedyny sposób żeby się uspokoić. Do czego to ludzi paranoja doprowadza :twisted:
Daj znać jak z hormonami bo tu się doprosić nie mogę. Ginekolog twierdzi, że by się przydały ale nie może przepisać. Głównie jest jednak tak, że jak robię jakieś badania to wszystko jest w najlepszym porządku ;oh :P
Diana

29 kwietnia 2016, o 20:27

:D to jakas abstrakcja ... Chore poprostu, czlowiek sobie zdaje z tego sprawe ale co z tego jak lek bierze gore i tak zrobi wszystkie mozliwe badania... smieszne w momentach racjonalnego myslenia ^^
Awatar użytkownika
Podosia

29 kwietnia 2016, o 20:28

zeniu87 pisze:nie gadaj mi o neurologach bo na neurologii pracuje to wiem jak ludzi traktuja
Jeden neurolog kiedyś po wypadku mnie spytał: pani jest ruda czy normalna? :D
"Trzeba jeszcze mieć w sobie chaos, aby móc zrodzić tańczącą gwiazdę." FN
ODPOWIEDZ