Mam wrażenie że moje objawy zaczęły się 3 lata temu . Drętwienie skóry głowy i twarzy i ból brzucha . Najpierw miejscowe później wędrujące ale tylko głowa i twarz. Oczywiście tomograf głowy wszystko ok . USG brzucha wszystko ok badania ok . Końcem zeszłego roku obudziłam się z dziwnym uczuciem drętwień i Mrowiec prawej strony ciała panika i sor . Podejrzewali tężyznę kazali brać wapno . Zrobione badania morfologia elektrolity mnóstwo innych . Wszystko ok . Lekarz rodzinny dał Wit d . Nie przechodziło . Chirurg w sumie nic nie pomógł zalecił badania tarczycy i kolejne z krwi wszystko ok . Później neurolog rezonans magnetyczny głowy z kontrastem , bez kontrastu , jednodniowe badania w szpitalu tomograf głowy wszystko ok . Po ok 2 miesiącach objawy zaczęły ustępować . Wędrować po ciele . Po kolejnych 2 miesiącach zaczęłam chrząkać . Sucho pokaszlywac . Pojawiła się duszność dziwny jakby uczucie ucisku na klatce piersiowej raz jest raz nie ma . Kaszel tylko w dzień . Suchy. Był sor . EKG znow cały panel z krwi , USG serca , brzucha , piersi tarczycy dwa razy rtg płuc wszystko w normie .
Lekarz stwierdził nerwy .
Duszność raz była raz nie . W dniu wyjazdu na urlop dostałam takich strasznych bóli pleców odcinka lędźwiowego znów sor . Kolejne badania rtg I lekarz stwierdził rwę .
Na dzień dzisiejszy plecy od 2 miesięcy odezwały się porządnie dziś . Dokucza mi straszną bezsenność .
Rezonans szyjnego delikatna dyskopatia . Da dni że duszność jest raz mniejsza raz większa .
Nie wiem już co mam robić . Jestem bardzo zmęczona . Jest mi wstyd już iść do rodzinnego lekarza . Mają mnie za wariatke . Pani kazała przyjść jak poszłam z kaszlem na który dostałam inhalacje z soli jakby nie przeszedł że da mi coś na nerwy .
Jestem zmęczona . Ciągłym stresem okropnymi bólami dusznościami lękiem . Po prostu . Nie miałam świadomości że nerwy codzienne napięcie lęk bezsenność może do tego prowadzić .
Pani neurolog po obejrzeniu wyników kolejnych wizytach na sor zaleciła wizytę u psychologa .
Ogłoszenia
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?