Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Choroby
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Hej , od wczoraj mam lekko powiekszony wezel chlonny , w internecie przeczytalem ze to moze byc nowotwor nawet ... I sie zaczelo... Boje sie ze to co robie teraz nie ma juz sensu bo i tak umre... Ze mam raka i w tak mlodym wieku pojde do grobu... Bardzo sie boje glownie przez ta mysl ze to co robie nie ma sensu.. i pytanie jak przestac wkrecac sobie wszystkie choroby co mam zrobic... Nerwice mam juz 7 miesiecy..
- Szembek
- Zarejestrowany Użytkownik
Żeby Ci poprawić nastrój napiszę tak.
Myślę sobie, że gdyby każdy przypadek powiększonego węzła chłonnego oznaczał nowotwór, nasza planeta byłaby już dawno przetrzebiona, o ile w ogóle nie wyludniona.
Przypomnij sobie scenę z dzieciństwa, wizytę u lekarza - zawsze pani doktor dotykała dziecko w okolicach węzłów chłonnych, bo ich powiększenie było niczym innym jak normalną reakcją na zwykłą infekcję. I nigdy z tego powodu na badania onkologiczne nie kierowali.
Tak więc spokojnie!
Myślę sobie, że gdyby każdy przypadek powiększonego węzła chłonnego oznaczał nowotwór, nasza planeta byłaby już dawno przetrzebiona, o ile w ogóle nie wyludniona.
Przypomnij sobie scenę z dzieciństwa, wizytę u lekarza - zawsze pani doktor dotykała dziecko w okolicach węzłów chłonnych, bo ich powiększenie było niczym innym jak normalną reakcją na zwykłą infekcję. I nigdy z tego powodu na badania onkologiczne nie kierowali.
Tak więc spokojnie!