Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Bydgoszcz i okolice
Regulamin forum
Uwaga. Dział ten służy opinią użytkowników o swoich psychiatrach, terapeutach. Ktoś może leczyć się u dobrego specjalisty, podzielić się tym z innymi i wielu na tym może skorzystać.
Jednakże "Nowi użykownicy" nie mogą umieszczać tutaj swoich opinii z uwagi na bardzo częste autoreklamy.
Dlatego aby napisać opinię i aby można było kogoś polecać trzeba mieć minimum 10 postów.
Uwaga. Dział ten służy opinią użytkowników o swoich psychiatrach, terapeutach. Ktoś może leczyć się u dobrego specjalisty, podzielić się tym z innymi i wielu na tym może skorzystać.
Jednakże "Nowi użykownicy" nie mogą umieszczać tutaj swoich opinii z uwagi na bardzo częste autoreklamy.
Dlatego aby napisać opinię i aby można było kogoś polecać trzeba mieć minimum 10 postów.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Hej Paulina
Ja jestem z okolic Bydgoszczy, byłam u psychologa tylko raz i nie poleciłabym Ci tego specjalisty. W każdym razie słyszałam, że dr Marcin Jakubczyk ( Bydgoszcz) zna się na rzeczy, ale nie wiem tego z autopsji. Nie wiem na jakim jesteś etapie, może potrzebujesz żeby ktoś Ci powiedział , że masz nerwicę i uspokoił. Myślę, że na początku to dobre rozwiązanie, porozmawiać z jakimś profesjonalistą. Od siebie mogę Ci powiedzieć, że jesteś w stanie wyjść z tego bez pomocy psychiatrów i leków. Wiele ludzi z forum właśnie tak działało, w tym ja i jestem wolna od nerwicy
Pozdrawiam serdecznie

Pozdrawiam serdecznie

-
Green pisze: Od siebie mogę Ci powiedzieć, że jesteś w stanie wyjść z tego bez pomocy psychiatrów i leków. Wiele ludzi z forum właśnie tak działało, w tym ja i jestem wolna od nerwicy![]()
Pozdrawiam serdecznie
Hej

- Zestresowana
Ja polecam panią Beatę Blaszyk, jest bardzo dobra jakość psychoterapeuta. Z tym , że nie każdemu może podejść jako osoba , bo zdecydowanie nie należy do osób glaskajacych po główce. Jak trzeba to opieprzy;) ale w kryzysowych sytuacjach zawsze służy wsparciem i jest empatyczna