Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Budzenie w nocy

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Marcin98
Zarejestrowany Użytkownik

7 listopada 2020, o 10:21

Cześć, czy normalne jest budzenie w nocy ? Snia mi się same pierdoły, budzę się , jestem jakiś zdezorientowany i pojawiają się straszne myśli, z tymi że zrobiłem komuś krzywdę, co muszę sprawdzić czy moja dziewczyna jest cała i zdrowa, dodam ,z e w dzień one zanikają.
Awatar użytkownika
karolax

7 listopada 2020, o 11:41

Hej tak to jest normalne w nerwicy. Tez to przechodziłam
Jeśli myślisz ze jesteś w najgorszym momencie, to pamiętaj ze to jest tylko moment. Przecież wiesz, że nic co złe też nie może wiecznie trwać. :friend: :lov:
Filozoficzny

14 listopada 2020, o 09:54

Tak, normalna sprawa. Ja się wybudzam ok. 4 cały w lęku. Dzisiaj po raz pierwszy od dawna udało mi się zasnąć ponownie, jak sobie powiedziałem "To tylko nerwica, niech sobie będzie".
Polaa

14 listopada 2020, o 12:39

Ja mam problem z oddychaniem. To znaczy moja nerwica taki objaw wymyśliła. W ogóle boję się iść spać, a jak już zasnę to wybudza mnie poczucie braku oddechu. Czasem zasypiam ponownie i scenariusz się powtarza. I tak od 3 tygodni...
ODPOWIEDZ