Miewał Ktoś z Was objawy związane z lewą stroną brzucha ?
Dziś po prostu cierpię na tego typu dolegliwości.
Zaczął boleć mnie tak ociężale, nieprzyjemnie brzuch z lewej strony trochę niżej, mocny ciężki .... później od razu pojawił się nisko i wiedziałem, że skończy się wizyta w toalecie. Nie miałem biegunki, po wszystkim niby przeszło ale zostało takie ociężałe odczucie z tej lewej strony brzucha i po żebrem....
No i teraz znów się pojawiło, od razu zrobiłem się taki jakiś osłabiony jak przy ciśnieniu (ogólnie nie mam ciśnienia).
Znów wizyta w toalecie, trochę może biegunka ale też nie do końca. Zaraz po tym przeszło, ale znów jest tam dziwne odczucie i znów boję się tych objawów tego bólu

Nawet nie wiem jak sobie pomóc, wziąść nospe czy coś innego .... ten bol jak sie pojawia jest tak jakby w jelicie grubym, bo jest zlokalizowany po lewej stronie .... I czy w ogóle taka nospa zniesie ten bol ....
Dodam, że kolor kupki był jakiś jasny ....
Nigdy mnu3 tak przed wypróżnieniem nie bolało z lewej strony, zazwyczaj czułem potrzebę, ale nie tak jak dziś ....
Jedyne co wziąłem to krople iberogast po pierwszym razie gdzieś tak po 13.
Boję się że to jakiś poważniejszy objaw, a najbardziej tego cierpienia przez ból ....
I ciągle dziwnie tam czuje, jak nacisne to robi się takie nieprzyjemne trochę odczucie .
:/