Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Brak równowagi emocjonalnej
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam mam problem z emocjami ale tymi pozytywnymi, czuję się jakbym był pobudzony sztucznie, jeżeli gram np. Z dziećmi w grę to zamiast te pozytywne emocje spokojnie odbierać to jest mi gorąco dziwnie się czuję zbyt się ekscytuje, jakbym to na siłę robił, a czasem nawet na początku czuje się rozalony, głos smutny
Przeżyłem wiele lat i miałem wiele problemów, z których większość nigdy się nie wydarzyła.
Mark Twain ”
Mark Twain ”
-
- Odburzony Wolontariusz Forum
Masz zaburzenie a więc i zaburzone emocje
Nie tylko negatywne muszą "wariować" 

-
- Zarejestrowany Użytkownik
Jak mam atak paniki to mam nie zwracać uwagi ominąć go dać mu czas czy świadomie usiąść i poczuć lek w sobie i przejść atak świadomie?
Przeżyłem wiele lat i miałem wiele problemów, z których większość nigdy się nie wydarzyła.
Mark Twain ”
Mark Twain ”
- Sine
- Odburzony i pomocny użytkownik
Przejdź świadomie na spokojnie (wiem, dziwnie brzmi ale da się tak zrobić
i sam zobaczysz ze atak się w końcu skończy, ze dalej nic nie ma. To są tylko skumulowane emocje, które musza wyjść. One nic Ci nie zrobią. Usiądź, oddychaj spokojnie i przeczekaj.

Możesz mieć albo wymówki albo rozwiązania, ale nie możesz mieć ich obu naraz.