Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Brak emocji
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Czuje się ostatnio bardzo dziwnie, nie wiem w sumie czy to nerwica, ale mam wrażenie ze drugi człowiek mnie nie obchodzi. Ze gdyby coś się stało komuś z moich bliskich to myślałabym o sobie a druga osoba bym się nie przejęła. Dolewa to tez oliwy to mojego ROCD. Czuje się jak człowiek bez serca 
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Hej Kochana, myślę, że to nerwicowe, lęk nam wyłącza emocje. Jest taka apatia i obojętność, ale pamiętaj, że to nie jesteś prawdziwa Ty 

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Też tak miałam i w nieco mniejszym stopniu nadal tak mam. Na początku panikowałam, nie chciałam się z tym pogodzić, a teraz stwierdziłam, że skoro tak ma być, to niech będzie. Na logikę wiem, że mi zależy, no ale niestety przez ostatnie kilka miesięcy było za dużo nerwów i zmartwień, więc co się dziwić, że tak jest. Najważniejsze to się z tym pogodzić, choć wiem, że to nie jest łatwe i od razu nie przyjdzie.