Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Ból brzucha przy wizycie w WC.

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
tymbark92
Zarejestrowany Użytkownik

14 maja 2023, o 15:45

Dziwna sprawa.

Od tygodnia codziennie boli mnie brzuch gdy zbliża się WC oraz w trakcie i trochę po.

Czy ktoś to miał/diagnozował? Cały internet przeszukałem i nie wiem nic poza tym, ze panicznie boje się Crohna/WZJG.
jadzia96

14 maja 2023, o 16:24

Skoro przeszukałes cały internet to teraz polecam udać się do lekarza :) bo to może być nerwica a nie musi. Jeśli lekarz nic nie znajdzie to cza będzie to zaakceptować
Awatar użytkownika
tymbark92

14 maja 2023, o 16:39

jadzia96 pisze:
14 maja 2023, o 16:24
Skoro przeszukałes cały internet to teraz polecam udać się do lekarza :) bo to może być nerwica a nie musi. Jeśli lekarz nic nie znajdzie to cza będzie to zaakceptować
Byłem przepisal garsc tabletek... bez badan oczywiscie
Awatar użytkownika
Juliaaa78569
Dyżurny na forum Odważny VIP

14 maja 2023, o 20:11

tymbark92 pisze:
14 maja 2023, o 15:45
Dziwna sprawa.

Od tygodnia codziennie boli mnie brzuch gdy zbliża się WC oraz w trakcie i trochę po.

Czy ktoś to miał/diagnozował? Cały internet przeszukałem i nie wiem nic poza tym, ze panicznie boje się Crohna/WZJG.
Nie ma sensu się diagnozować przez Internet.

Jak lekarz przepisuje Ci ciągle leki to zmień lekarza, który Cię dobrze zdiagnozuje.
ODPOWIEDZ