Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

ból brzucha nerwica?

Forum dotyczące derealizacji i depersonalizacji.
Dzielimy się tutaj naszymi historiami, objawami, wątpliwościami oraz wszystkim co nas dręczy mając derealizację.
Dopisz się do istniejącego tematu lub po prostu jeśli chcesz stwórz nowy własny wątek.
ODPOWIEDZ
Patro1995
Zarejestrowany Użytkownik

20 grudnia 2016, o 10:33

Siema od 6dni boli mnie brzuch, robilem usg przeswietlenie, mocz, krew i nic nie wyszlo skad ten bol brzucha mozliwe to ze przez nerwicee? Bo innej opcji nie ma xhyyba
Templarious
Zarejestrowany Użytkownik

20 grudnia 2016, o 11:21

Skoncz w koncu z tym wkrecaniem sobie roznych rzeczy. Osobiście nie mam juz DD !
Poczytaj sobie jakie miałem fazy na bani. Wchodzę czasem tutaj sprawdzić, jaki jest przyrost ludzi z dd i po czym.

Ja zagryzłem zęby i puściło (wkońcu). Miałem je równo rok. Wiecej spij, wiecej sie ruszaj, zbijaj lęk nie zwracaniem na niego uwagi i skończ z czytaniem.

DD nie minie jezeli bedziesz ciągle sprawdzał, czy jest. To jest klucz do zwycięstwa.

PS. tak, ból brzuch może być somatyzacją nerwicy. Ba, skoro są wręcz omdlenia z bólu głowy od nerwicy, to sam sobie przetłumacz :)
ODPOWIEDZ