Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Bezsenne noce
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Czy ktoś sobie poradził z bezsennoscią ? A konkretnie z lękiem przed niewyspaniem się ? Nie mogę przez to normalnie żyć.. chciałabym pójść do pracy.. musiałam zrezygnować z pracy po trzech dniach bo nie byłam w stanie funkcjonować po dwóch nieprzespanych nocach ..byłam przekonana że jak jednej nocy nie będę spała to usnę na pewno .. niestety nie .. jak nie mam nic zaplanowanego następnego dnia to śpię normarnie.. nie wiem już jak sobie z tym poradzić..
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Witaj Maju, a probowałaś jakichś metod relaksacji, czy innych sposobów na sen? Albo jakieś ziółka wyciszające? Wiem, to bywa wyniszczajace, ale są metody, uszy do góry 

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
- Ania16
Hej
Widze, ze nie tylko mnie potrafi dopaść bezsenność. Przyjechałam na wakacje i w ogóle nie mogę spać, nawet hydroksyzyna nie działa
Kto by pomyślał ze jeszcze przed wyjazdem, zaledwie kilka dni temu zasypiałam w minute i spałam do samego rana. Mimo ze znam mechanizm nerwicy to wciąż potrafi mnie rozłożyć na łopatki 

Widze, ze nie tylko mnie potrafi dopaść bezsenność. Przyjechałam na wakacje i w ogóle nie mogę spać, nawet hydroksyzyna nie działa

"A we mnie samym wilki dwa, oblicze dobra i oblicze zła. Walczą ze sobą nieustannie, wygrywa ten, którego karmię"
-
Ach .. wszystkie ziołowe tabletki na sen już przerobiłam.. hydroksyzyna..melatonina.. neospasmina..i nic ..relaksacji jeszcze nie próbowałam..ale nie wiem czy ona pomoże bo gdy mam coś zaplanowane następnego dnia to łóżko wywołuje już u mnie palpitacje serca ..