Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
-
katarina666
- Zarejestrowany Użytkownik
21 października 2016, o 09:49
Olalala dzięki za tak wyczerpującą odpowiedzi, oczywiście staram sie to wszystko przyswoić,
Raz sie udaje a raz nie.. chciałabym być juz na takim etapie żebym mogła bez zawachania powiedzięć TAK TO WSZYSTKO MAM JUZ W Głowie i stosuje w życiu codziennym bez zastanowienia

Olalala czy mogłabyś podesłać link tej pogadanki któraą polecasz??

-
dziwny123
- Zarejestrowany Użytkownik
24 stycznia 2017, o 08:50
Też jestem zbyt wrażliwy, co ktoś powie, pomyśli itd itp. U mnie ogólnie narasta to z wiekiem. Kiedyś miałem odrobinę dystansu (i tak o wiele za mało, ale przynajmniej miałem "rydz") np. do krytyki, uwag kierowanych do mnie, obecnie już zero.
Wrażliwość "niekonstruktywna" (jestem także bardzo wrażliwy na muzykę, na krajobrazy, na losy postaci z filmów i postaci z mojej wyobraźni) zużywa mi cały "prąd" i nie ma go już na zasilenie chociaż odrobiny wrażliwości wobec drugiej realnej osoby.