Maqenzie - wiesz wszystkie metody pomocy jakie potrzebujesz sa tu na Forum i na YouTube, czytaj i powtarzaj sobie to wszystko, mysl pozytywnie ( wiem nie jest latwo), polecam kasiazke Kompletna samopomoc w twoich nerwow, Dr. Claire Weekes. przeczytalam ja kilka razy, zawsze jak byl lek bralam ksiazke i czytalam, lub wchodzilam na forum. Mam tez jej plyty CD.
Ja mialam, nadal czasem mam niepokoj w nocy, budze sie wtedy punkt 3.00 ( ostatnio po przesunieciu czasu punkt 2.00 ) Swoja droga jest to troche niesmaowite dlaczego o tej godzinie. Staram sie myslec o czyms innym, a najlepiej u mnie dziala ignorancja, mowie wtedy ok to znowu ty, to juz nudne. Ostatnio nawet mialam prawie atak paniki przez sen, doslownie, nie wybudzil mnie, bo podswiadomosc go zneutralizowala. Pamietalam rano, ze moja glowa powiedziala spadaj. A moze to byl tylko sen, nie wiem.
Wiem ze dla Ciebie w tym punckie w ktorym jestes wszystko to wydaje sie ciezkie i nie do przejscia, malymi kroczkami do przodu.
Pozdrawiam Ania
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?