Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Bardzo polecam zajęcia z Victorem. :)
Regulamin forum
Uwaga. Dział ten służy opinią użytkowników o swoich psychiatrach, terapeutach. Ktoś może leczyć się u dobrego specjalisty, podzielić się tym z innymi i wielu na tym może skorzystać.
Jednakże "Nowi użykownicy" nie mogą umieszczać tutaj swoich opinii z uwagi na bardzo częste autoreklamy.
Dlatego aby napisać opinię i aby można było kogoś polecać trzeba mieć minimum 10 postów.
Uwaga. Dział ten służy opinią użytkowników o swoich psychiatrach, terapeutach. Ktoś może leczyć się u dobrego specjalisty, podzielić się tym z innymi i wielu na tym może skorzystać.
Jednakże "Nowi użykownicy" nie mogą umieszczać tutaj swoich opinii z uwagi na bardzo częste autoreklamy.
Dlatego aby napisać opinię i aby można było kogoś polecać trzeba mieć minimum 10 postów.
- dankan
- Odburzony i pomocny użytkownik
yoł tu masz wszystko https://www.emocjobranie.pl/kontakt-ze-mna-2/
Najlepsza instrukcja pozbycia sie nerwicy plus inne wpisy ludzi z forum
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014
spis-tresci-autorami-t4728.html
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014
spis-tresci-autorami-t4728.html
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Ja korzystam. Wiktor ma to na stronie opisane. Najpierw ogarnia się sprawy tu i teraz czyli rzeczy które się zawaliły bo przecież bez powodu się nie zgłaszamy na te terapie.
Potem analiza przeszłości i szukanie zblokowanych emocji. Ja jestem na tym etapie właśnie i przyznaję że wiele do mnie dotarło. Perfekcjonizm opadł i to sporo.
A następnie będziemy prostowali zachowania które dda powoduje przez całe życie. Czasem musimy wrócić do sprawy nerwicowej bo mi się okresami nasila.
Tylko że to zajęcia na dłużej. Ja już 6 miesiąc korzystam. Naprawdę polecam. A jestem dość wymagający i sam wiem, że trudny

Trzeba dużo notować albo nagrywać i polecam do tego wracać. Bo Wiktor sporo mówi

-
- Zarejestrowany Użytkownik
Wybił mi Victor w koncu strach przed schizofrenią z głowy
Teraz jakoś mi lepiej się zabierać do odburzania poprzez forum bo stale mi wszystko wracało do schizofreni czyli punktu wyjścia. Dziękuje za to Victor i żałuję że nie mogę teraz pozwolić sobie na regularne spotkania obecnie. Ale mam nadzieję że za jakiś czas będzie jakieś wolne miejsce dla mnie

-
Wlasnie tez bym chciala wiedziec,jak dlugo sie czeka?
-
Ja prawie 2 tygodnie

Ostatnio zmieniony 13 października 2018, o 14:56 przez masteros, łącznie zmieniany 1 raz.
- eiviss1204
- Odburzony Wolontariusz Forum
Napisz do niego na stronie

Opinie ma swietne, bo jest zapewne dobrym terapeuta. Mi pomogl wpisami na forum na tyle mocno, że ogarnąłem większość swoich spraw.
-
Ktoś z natręctwami ale typową taką nerwicą natręctw myślowych korzystał z pomocy Victora? Czy Victor też stosuje tą taktykę milczenia na sesjach i trzeba coś na siłę wyszukiwać?
Dzięki z góry za info!

-
W sumie raz się zdarzyło milczenie dłuższe ale akurat wtedy jak trudno mi było pewne rzeczy o sobie powiedzieć i to milczenie mnie zmotywowałoALICJA3000 pisze: ↑26 października 2018, o 19:11Ktoś z natręctwami ale typową taką nerwicą natręctw myślowych korzystał z pomocy Victora? Czy Victor też stosuje tą taktykę milczenia na sesjach i trzeba coś na siłę wyszukiwać?Dzięki z góry za info!

-
Po 2 godzinach nie mogę ocenić dalszych zajęć ale oceniając początek to szczerze gdyby psychiatrzy potrafili tak wszystko wytłumaczyć i wyjaśnić jak Victor to by naprawdę było z górki od początku. Jeśli czytasz ten temat Victor to pomyśl o jakiś szkoleniach dla nich wszystkich. Ja zdaję sobie sprawę ze nie wyzdrowiałam i przede mną wiele pracy ale przynajmniej mam teraz na to wszystko inny pogląd i jakoś tak trafiło to do mnie. Bo mimo ze dużo czytałam i słuchałam wcześniej to od razu inaczej jak ktoś to powie. Najlepiej ktoś do kogo ma się jakieś zaufanie. A zwykle trafia się w pierwszym rzucie do psychiatry. To takie moje przemyślenia po prostu 

-
Podpisuje się pod tym!!! Gdybym ja wcześniej tylko mogła trafić na człowieka takiego jak Wiktor to pewnie już by mnie tu nie było..ALICJA3000 pisze: ↑1 listopada 2018, o 13:00Po 2 godzinach nie mogę ocenić dalszych zajęć ale oceniając początek to szczerze gdyby psychiatrzy potrafili tak wszystko wytłumaczyć i wyjaśnić jak Victor to by naprawdę było z górki od początku. Jeśli czytasz ten temat Victor to pomyśl o jakiś szkoleniach dla nich wszystkich. Ja zdaję sobie sprawę ze nie wyzdrowiałam i przede mną wiele pracy ale przynajmniej mam teraz na to wszystko inny pogląd i jakoś tak trafiło to do mnie. Bo mimo ze dużo czytałam i słuchałam wcześniej to od razu inaczej jak ktoś to powie. Najlepiej ktoś do kogo ma się jakieś zaufanie. A zwykle trafia się w pierwszym rzucie do psychiatry. To takie moje przemyślenia po prostu![]()

- Zestresowana
Jestem po pierwszych zajęciach z Victorem i jestem na ten moment zachwycona
sporo mi wyjaśnił, od razu dużo konkretów i pracy nad sobą. Wylapal tez od razu u mnie kilka rzeczy. Jestem ciekawa efektów, ale na ten moment jestem pozytywnie zmotywowana.

-
Również się zapisuje!Zestresowana pisze: ↑10 listopada 2018, o 12:50Jestem po pierwszych zajęciach z Victorem i jestem na ten moment zachwyconasporo mi wyjaśnił, od razu dużo konkretów i pracy nad sobą. Wylapal tez od razu u mnie kilka rzeczy. Jestem ciekawa efektów, ale na ten moment jestem pozytywnie zmotywowana.