Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Bardzo dziwny objaw .

Forum dotyczące derealizacji i depersonalizacji.
Dzielimy się tutaj naszymi historiami, objawami, wątpliwościami oraz wszystkim co nas dręczy mając derealizację.
Dopisz się do istniejącego tematu lub po prostu jeśli chcesz stwórz nowy własny wątek.
ODPOWIEDZ
nierealna92
Zarejestrowany Użytkownik

8 kwietnia 2020, o 00:38

Moi drodzy .

Dziś podczas wieczornej toalety przestraszyłam się odbicia w lustrze ponieważ moja twarz zaczęła mi przypominać twarz Jezusa. Stwierdziłam że strasznie podobna jest ta obca twarz do jego twarzy. Szybko uciekła z łazienki i boję się spojrzeć w lustro. Czy to jeszcze depersonalizacja nerwicowa czy to już jakaś mocniejsza schiza ?
Czy jestem krok od psychozy i zwariowania?
Dziś już nie zasnę... co się dzieje w mojej głowie poplatanie z pomieszaniem.
Awatar użytkownika
dankan
Odburzony i pomocny użytkownik

8 kwietnia 2020, o 10:18

Ehhh przeczytaj sobie to jest-derealizacja-depersonalizacja-jak-wyleczy.html oraz najlepiej to jakie można mieć objawy a tu najlepiej według mnie Victora post22692.html#p22692 i jego zmagania moja-historia-derealizacji-i-depersonal ... t3937.html
To po prostu objaw depersonalizacji połaczony z analizą i doszukiwaniem się. Nie unikaj lustra, Victor też unikał bo czuł, że widzi siebie jako diabła. Poczytaj i zdobądź wiedzę bo z każda taką rzeczą bez wiedzy będziesz panikowała. Z wiedzą też ale inaczej i krócej i nie będziesz w sytuacji bez wyjścia.
Najlepsza instrukcja pozbycia sie nerwicy plus inne wpisy ludzi z forum
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014

spis-tresci-autorami-t4728.html
ODPOWIEDZ