Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Bardzo dziwny objaw pomocy
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Wczoraj w nocy miałem nietypowy objaw pierwszy raz w życiu zdarzyło mi się coś takiego mianowicie zrobiło mi się nagle ciepło w głowie szczególnie w jednym miejscu miałem taki wybuch jakby ciepła a potem poczułem taki przypływ radości i uczucie że odpływam i zacząłem się śmiać ale nawet tego nie kontrolowałem spotkaliście się z czymś takim ???
- Lipton
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Jesteś już chyba na pewnym etapie odburzania? Tak tylko sobie pomyślałem że kiedyś miałem prawie atak paniki i przez to zacząłem się śmiać 
Natomiast co do tego ciepła w głowie to zdarzyło mi się to parę razy w życiu. Mysle że warto się oczywiście zbadać, ale jeśli nie ma jakiś dodatkowych objawów to raczej nic w tym niezwykłego

Natomiast co do tego ciepła w głowie to zdarzyło mi się to parę razy w życiu. Mysle że warto się oczywiście zbadać, ale jeśli nie ma jakiś dodatkowych objawów to raczej nic w tym niezwykłego

Najczęstszą przyczyną niepokoju jest poszukiwanie spokoju
-
- Zarejestrowany Użytkownik
To było jednorazowe ale tak myślę z perspektywy czasu bo miałem wtedy atak lęku że mój organizm aby rozładować napięcie po prostu wywalił samoistnie endorfinę , na początku trochę się przejąłem ale po tym rozeszło się po kościach doszedłem do wniosku że jak nie mam po tym żadnych innych objawów to wszystko gra.
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Hej.Ja nie miałam tak.A skoro miałeś to do tej pory 1 raz to nie ma nad czym rozmyślać i doszukiwać się czegoś....bo wiesz jak to jest jak zaczynamy się nakręcaćemek16 pisze: ↑12 kwietnia 2018, o 01:08To było jednorazowe ale tak myślę z perspektywy czasu bo miałem wtedy atak lęku że mój organizm aby rozładować napięcie po prostu wywalił samoistnie endorfinę , na początku trochę się przejąłem ale po tym rozeszło się po kościach doszedłem do wniosku że jak nie mam po tym żadnych innych objawów to wszystko gra.

Gdyby się powtarzało to można by się przebadać.
W tymczasem luzuj i wracaj do formy

Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"