Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Badania :-)

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Raphael
Zarejestrowany Użytkownik

29 września 2019, o 21:47

Witam czy mając zaburzenia lękowe lub ogólnie psychiczne warto sobie wykonać takie badania (# EEG # TOMOGRAFIA KOMPUTEROWA
# REZONANS MAGNETYCZNY) Jak myślicie czy ma to jakiś sens czy może lepiej sobie to darować ?
Awatar użytkownika
Celine Marie
Zarejestrowany Użytkownik

30 września 2019, o 02:26

Jeśli nic Ci nie dolega fizycznie to daj sobie spokój
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic

Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
Awatar użytkownika
debra.morgan
Hardcorowy "Ryzykant" Forum

30 września 2019, o 11:48

Raphael pisze:
29 września 2019, o 21:47
Witam czy mając zaburzenia lękowe lub ogólnie psychiczne warto sobie wykonać takie badania (# EEG # TOMOGRAFIA KOMPUTEROWA
# REZONANS MAGNETYCZNY) Jak myślicie czy ma to jakiś sens czy może lepiej sobie to darować ?
Nerwica nic do tego nie ma XD
Jak Cie nic nie boli i nie dolega to po co iść na jakieś kolejne naświetlania czy badania? Ich nadmierna liczba też nie jest zdrowa 'why
ODPOWIEDZ