Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Badania
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Mam takie pytanie moze mi ktos na nie odpowie a mianowicie 6miesiecy temu robilam TK I gastroskopie I wszystko wyszlo dobrze czy ja teraz moge miec raka pluc. Ten pieprzowy rak mnie przesladuje juz od paru lat oczywiscie z przerwami.Teraz od pod 7 tygodniu nie ma dnia jak of tym nie mysle.I wszystko zaczelo sie od tego,ze boli mnie prawa strona plecow I prawa stone klatki piersiowej.Mam takie w raze nie ,ze mam problemy z oddychaniem przez nos a w szczegolnosci prawa dziurka.Bardzo prosze napiszcie cos ,bo bardzo sie martwie Elzbieta
- Kretu
- Odburzony Wolontariusz Forum
Raczej się po prostu nakręcasz
. Zrób sobie usg jamy brzusznej, może to problemy z pęcherzykiem żółciowym. Przy raku płuc występują różne objawy a nie tylko kłucie w plecach.

Żyj odgrodzony od przeszłości i przyszłości.
- Celine Marie
Jutro mam bolesne i nieprzyjemne badanie nie związane z nerwicą,boję się wyników bo to poważna sprawa.Jak sobie poradzić ze stresem przed,po i w trakcie badania ? Boję się,że nie wytrzymam i po prostu ucieknę w trakcie 

"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
- kasicka91
- kasicka91
Zacisnąć zęby i ze strachem ale zrobić. Ja miałam dzisiaj próbę tezyczkową i też to dla mnie było mega nieprzyjemne ale dałam radę. Z gastroskopią też dałam radę a na prawdę myślałam już ze sama sobie wyciągnę te rurkę z żołądka.Celine Marie pisze: ↑28 grudnia 2017, o 19:53Jutro mam bolesne i nieprzyjemne badanie nie związane z nerwicą,boję się wyników bo to poważna sprawa.Jak sobie poradzić ze stresem przed,po i w trakcie badania ? Boję się,że nie wytrzymam i po prostu ucieknę w trakcie![]()
Zacisnąć dupę i zrobić, nie ma innej rady. Chyba że to kolonoskopia

- Guett
- Odważny i aktywny forumowicz
Dasz radę. Mnie po nowym roku czeka pewnie (oby nie) Bronchoskopia. Tego badania przeogromnie się obawiam i boję.Celine Marie pisze: ↑28 grudnia 2017, o 19:53Jutro mam bolesne i nieprzyjemne badanie nie związane z nerwicą,boję się wyników bo to poważna sprawa.Jak sobie poradzić ze stresem przed,po i w trakcie badania ? Boję się,że nie wytrzymam i po prostu ucieknę w trakcie![]()
i'm tired boss
- Celine Marie
Gdzie te czasy ,gdzie nie wiedziałam jak wygląda gabinet lekarski od środka
No nic,jak trzeba to trzeba ,co będzie to będzie ,dzięki dziewczyny 

"Już nie pamiętam prawie
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza