Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
DD a badania na adrenaline dopamine itp
-
- Zarejestrowany Użytkownik
czy takie badania mają wgl. jakikolwiek sens?Od 3 miesięcy mam DD i powoli mam wrażenie że wariuje.Wszystko jest tak cholernie nierealne plus mam od kilku dni wrażenie że przechodze najgorszy okres z DD. Gubie się w czasie i miejscu,potrafie stać i nie wiedzieć co się dzieje.Powoli trace siły czyuje zatracenie sie w sobie.Z góry dziękuje za odpowiedź
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Skoro dd dostalas po trawie (co jest czeste, taki czynnik) to co Ci te badania adrenaliny maja powiedziec? Takie hormony i neuroprzekazniki moga byc rozchwiane teraz z uwagi na sam fakt tego ze masz DD.
jak nie czytalas to poczytaj wpisy na forum o tych stanach, czym one sa
derealizacja-nierealnosc.html
jak nie czytalas to poczytaj wpisy na forum o tych stanach, czym one sa
derealizacja-nierealnosc.html
(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p