Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

DD a badania na adrenaline dopamine itp

Forum dotyczące derealizacji i depersonalizacji.
Dzielimy się tutaj naszymi historiami, objawami, wątpliwościami oraz wszystkim co nas dręczy mając derealizację.
Dopisz się do istniejącego tematu lub po prostu jeśli chcesz stwórz nowy własny wątek.
ODPOWIEDZ
Patexg
Zarejestrowany Użytkownik

16 lutego 2016, o 13:46

czy takie badania mają wgl. jakikolwiek sens?Od 3 miesięcy mam DD i powoli mam wrażenie że wariuje.Wszystko jest tak cholernie nierealne plus mam od kilku dni wrażenie że przechodze najgorszy okres z DD. Gubie się w czasie i miejscu,potrafie stać i nie wiedzieć co się dzieje.Powoli trace siły czyuje zatracenie sie w sobie.Z góry dziękuje za odpowiedź
Awatar użytkownika
ddd
Odburzony Wolontariusz Forum

16 lutego 2016, o 15:36

Skoro dd dostalas po trawie (co jest czeste, taki czynnik) to co Ci te badania adrenaliny maja powiedziec? Takie hormony i neuroprzekazniki moga byc rozchwiane teraz z uwagi na sam fakt tego ze masz DD.
jak nie czytalas to poczytaj wpisy na forum o tych stanach, czym one sa
derealizacja-nierealnosc.html
(muzyka - my słowianie)

Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!

Autor Zordon ;p
ODPOWIEDZ