Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
asertin ssri, pytanie co do objawów
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam, ostatnio biorę lek asertin od około miesiąca , po trzech tygodniach brania leku nagle zmieniły mi się objawy na mroczki i śnieg optyczny, myślicie że asertin mógł to wywołać, czy po prostu objawy same z dd (same z siebie) się zmieniły? bo boje sie że lek mi dodaje kolejnych objawow a potem mi zostaną, jeśli ktoś coś to prosze o pomoc Emotikon wink dzieki
- Hope77
wiem, że pewno nie takiej odpowiedzi oczekujesz, ale skonsultuj się ze swoim lekarzem, a moze innym zaufanym. Osobiście nie brałam tego leku, alePatro1995 pisze:Witam, ostatnio biorę lek asertin od około miesiąca , po trzech tygodniach brania leku nagle zmieniły mi się objawy na mroczki i śnieg optyczny, myślicie że asertin mógł to wywołać, czy po prostu objawy same z dd (same z siebie) się zmieniły? bo boje sie że lek mi dodaje kolejnych objawow a potem mi zostaną, jeśli ktoś coś to prosze o pomoc Emotikon wink dzieki
na poczatku organizm musi się "wysycić" lekami i może reagowac skutkami ubocznymi, ale one mijają.
Zapytaj jeszcze lekarza

- anton
mroczki przed oczami i różne dziwne zjawiska optyczne są możliwe po sertralinie. Zwłaszcza gdy się denerwujesz a on hamuje twoje reakcje, lub wtedy gdy jesteś przemęczony. Do 6 tygodni, u mnie nawet do 8 czy 12 tygodni, są możliwe nasilone działania uboczne, później też od czasu do czasu może wyskoczyć.
Dotknął mnie kryzys: piję stare wino, jem spleśniały ser i jeżdżę samochodem bez dachu.