Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Apel do samotnych
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Jeśli jest wśród Was ktos kto czuje sie strasznie samotny, ktos kto chciałby pogadać o zyciu, o problemach, codzienności nie tylko o nerwicy to dajcie znac.ja juz jestem chyba na skraju wytrzymałości. Czuje się strasznie, strasznie samotna
"Kiedy inni oczekują od nas, że staniemy się takimi, jakimi oni chcą żebyśmy byli, zmuszają nas do zniszczenia tego, kim naprawdę jesteśmy. To dosyć subtelny rodzaj morderstwa. Większość kochających rodziców i krewnych popełnia je z uśmiechem na twarzy".
Jim Morrison
Jim Morrison
-
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Hej kochanaznerwicowana_ja pisze: ↑27 października 2018, o 12:40Jeśli jest wśród Was ktos kto czuje sie strasznie samotny, ktos kto chciałby pogadać o zyciu, o problemach, codzienności nie tylko o nerwicy to dajcie znac.ja juz jestem chyba na skraju wytrzymałości. Czuje się strasznie, strasznie samotna

Życiowe wyzwania nie powinny Cię paraliżować. Powinny pomóc Ci odkryć, kim naprawdę jesteś.
-
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Czy masz dostęp do chata? Tam zazwyczaj Ktoś jest. Dlaczego tak się czujesz? Czy chodzisz do pracy? Odpisz na priv jeśli masz ochotęznerwicowana_ja pisze: ↑27 października 2018, o 12:40Jeśli jest wśród Was ktos kto czuje sie strasznie samotny, ktos kto chciałby pogadać o zyciu, o problemach, codzienności nie tylko o nerwicy to dajcie znac.ja juz jestem chyba na skraju wytrzymałości. Czuje się strasznie, strasznie samotna
- Ciasteczko
- Administrator
Udzieliłam Ci dostępu do czatu. Gafa słusznie zwróciła uwagę na to,że możesz tego dostępu nie mieć. Także na dole strony głównej forum możesz znaleźć czat i tam zawsze się znajdzie jakaś dobra dusza do pogadania.znerwicowana_ja pisze: ↑27 października 2018, o 12:40Jeśli jest wśród Was ktos kto czuje sie strasznie samotny, ktos kto chciałby pogadać o zyciu, o problemach, codzienności nie tylko o nerwicy to dajcie znac.ja juz jestem chyba na skraju wytrzymałości. Czuje się strasznie, strasznie samotna
Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.

-
- Zarejestrowany Użytkownik
O właśnie nigdy nie pomyślałam żeby na chata wchodzićGafa pisze: ↑4 listopada 2018, o 09:11Czy masz dostęp do chata? Tam zazwyczaj Ktoś jest. Dlaczego tak się czujesz? Czy chodzisz do pracy? Odpisz na priv jeśli masz ochotęznerwicowana_ja pisze: ↑27 października 2018, o 12:40Jeśli jest wśród Was ktos kto czuje sie strasznie samotny, ktos kto chciałby pogadać o zyciu, o problemach, codzienności nie tylko o nerwicy to dajcie znac.ja juz jestem chyba na skraju wytrzymałości. Czuje się strasznie, strasznie samotna![]()
"Kiedy inni oczekują od nas, że staniemy się takimi, jakimi oni chcą żebyśmy byli, zmuszają nas do zniszczenia tego, kim naprawdę jesteśmy. To dosyć subtelny rodzaj morderstwa. Większość kochających rodziców i krewnych popełnia je z uśmiechem na twarzy".
Jim Morrison
Jim Morrison