Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

anizokoria?

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
ng30
Zarejestrowany Użytkownik

28 czerwca 2016, o 20:54

Ma ktoś z tym problem?
Awatar użytkownika
Joannaw27
Odburzony i pomocny użytkownik

28 czerwca 2016, o 22:55

To problem z oczami a dokładnie że zrenicami, a co masz to?czy sobie to wmawiasz?
COCO JUMBO I DO PRZODU
ng30

29 czerwca 2016, o 11:26

Mam to stwierdzone przez okulistę oraz neurologów, z racji tego lezalam w szpitalu, gdzie mialam szereg badan typu MR, angio itd. Dzis bede miec rezonans oczodołów.....nie mam guza, ani żadnych zmian mózgu....wiem natomiast, że anizokoria może byc spowodowana szeregiem innych problemów......sądzilam, ze ktoś, kto to ma, podsunie jakiś pomysł
Awatar użytkownika
Joannaw27
Odburzony i pomocny użytkownik

29 czerwca 2016, o 17:17

Słyszałam o tej chorobie, jak piszesz żadnego guza nie wykryli ani żadnych zmian w mózgu ,a to najważniejsze, niewiem czy ktoś jest tutaj o podobnym problemie, bo tu tematy nerwicowe przeważnie ,wiedz jednak że zawsze możemy cie wspierać ,i możesz na nas liczyć, powodzenia i pozdrawiam.
COCO JUMBO I DO PRZODU
Gapciowa

16 sierpnia 2020, o 08:00

Ja to mam, odwiedzasz to forum jeszcze. Udało Ci się znaleźć przycxynę
ODPOWIEDZ