Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Alkohol
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Cześć, czy ktoś z was miał strach przed piciem alkoholu ? męczę się z nerwą po ziole, a teraz jakoś wziął mnie strach przed alkoholem, że może coś podobnego mi się stać, wiadomo że nikt nie każe pić, ale jednak czasami chciało by się posiedzieć przy drinku na spokojnie bez żadnych zmartwień i lęku...
-
Rozumiem że zioło wyzwoliło u ciebie lęk ?
Z twgo co słyszałem to jest to bardzo częste że tak się dzieje. Ja raz paliłem i dostałem bardzo silnej derealizacji
Drugi raz i nic mi po nim nie było więc uznałem że po co je palić 
Alkohol raczej wycisza choć jak schodzi z organizmu to napięcie lubi wracać.
Ale trzymam się zasady ze jak mam bardzo duże napięcie i nie czuję się dobrze to nie piję.
Piję tylko wtedy gdy mam dobry humor.
Jak sie napijesz i dostaniesz jakichś objawów to co takoego się stanie ?
Z twgo co słyszałem to jest to bardzo częste że tak się dzieje. Ja raz paliłem i dostałem bardzo silnej derealizacji

Alkohol raczej wycisza choć jak schodzi z organizmu to napięcie lubi wracać.
Ale trzymam się zasady ze jak mam bardzo duże napięcie i nie czuję się dobrze to nie piję.
Piję tylko wtedy gdy mam dobry humor.
Jak sie napijesz i dostaniesz jakichś objawów to co takoego się stanie ?
-
Właśnie chodzi o to że ja wiem że nic sie nie stanie, bo przecież nie raz piłem alkohol w ciągu całej tej mojej nerwicy, ale teraz jakoś dziwnie zacząłem myśleć że jak teraz się napije to dostane ataku paniki jak wtedy, będę myślał że umieram itp chociaż wiem że po 1 czy 2 piwkach to po prostu nie jest możliwe,wgl chyba po piwie nie da się dostać takiego bad tripa jak po zielsku, pokręcone to wszystko
-
No rozumiem o co chodzi, prawdę mówiąc nic się nie stanie, moim jednym z koników od zawsze są zawroty w głowie, chyba dlatego że pamiętam jak po wypaleniu wtedy obraz zaczął mi się obracać o 180 stopni, nie boje się jakby samego ataku paniki bo jestem w stanie nad tym zapanować ale boje się właśnie takiej sytuacji po alkoholu, co wiem że jest nie możliwe, to wszystko jest pokręcone bo jeszcze nie tak dawno normalnie mogłem się napić bez żadnego problemu...
-
Myślę że niepotrzebnie naczytałem się że chmiel który zawarty jest w piwie ma związek z konopiami, to mnie nakręciło najbardziej

-
No ale dalej sie upewniasz i szukasz potwierdzenia ze po piwie na pewno nic nie będzie.
A przecież w głównej mierze to to czy coś bedzie czy nie zależy od twojego podejścia. Jak sie bedziesz nakrecal to i po piwie dostaniesz ataku paniki.
A przecież w głównej mierze to to czy coś bedzie czy nie zależy od twojego podejścia. Jak sie bedziesz nakrecal to i po piwie dostaniesz ataku paniki.