Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Akceptacja a coraz to gorsze objawy
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Akceptacja ogólnie pomaga w tym, że nie szarpiemy się z tymi objawami i one szybciej mijają, bo popatrz sama im bardziej starasz się je kontrolować, gdzie nie możemy ich kontrolować, to w tym momencie one sobie płyną i płyną i nie ma Twojej uwagi, więc odchodzą. Na zasadzie fali. Płynie objaw, odpłynie objaw. To nie jest proste przyjąć, ale jest to możliwe i małymi krokami się uda, jak nie za pierwszym to za drugim razem itd. Lęk jest po to, by nam służyć. Objawy są ciężkie wiem po sobie, ale przestań się z tym szarpać, dopuść do siebie te uczucia, paskudne bo paskudne, ale przyjmij je jak ciotkę Grażynę, której nie chcesz słuchać. Ona siedzi i gada a Ty masz to gdzieś.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Chce to zaakceptować porzucić kontrolę bo mimo tych strasznych objawów funkcjonuje, chodzę do pracy, może unikam jakichś większych wyjść ale nie leżę cały dzień w łóżku. Chce z mężem starać się o dziecko mimo wszystko w tym stanie bo nie chce później żałować że zrezygnowalam przez moje objawy z czegoś ważnego w życiu.martynka pisze: ↑23 września 2020, o 09:01Akceptacja ogólnie pomaga w tym, że nie szarpiemy się z tymi objawami i one szybciej mijają, bo popatrz sama im bardziej starasz się je kontrolować, gdzie nie możemy ich kontrolować, to w tym momencie one sobie płyną i płyną i nie ma Twojej uwagi, więc odchodzą. Na zasadzie fali. Płynie objaw, odpłynie objaw. To nie jest proste przyjąć, ale jest to możliwe i małymi krokami się uda, jak nie za pierwszym to za drugim razem itd. Lęk jest po to, by nam służyć. Objawy są ciężkie wiem po sobie, ale przestań się z tym szarpać, dopuść do siebie te uczucia, paskudne bo paskudne, ale przyjmij je jak ciotkę Grażynę, której nie chcesz słuchać. Ona siedzi i gada a Ty masz to gdzieś.