Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
- Celine Marie
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja za to nie ogarniam już niczego,depresja się tak pogłębiła,że zalegam w wyrze 24h,jestem całkowicie bez sił ,zwalam to na skutki uboczne leków ale chyba sama siebie oszukuję,bym tylko spała i spała ...
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Celine, a jak długo już przyjmujesz leki? Masz jakieś wizyty kontrolne u psychiatry?Celine Marie pisze: ↑11 marca 2019, o 19:01Ja za to nie ogarniam już niczego,depresja się tak pogłębiła,że zalegam w wyrze 24h,jestem całkowicie bez sił ,zwalam to na skutki uboczne leków ale chyba sama siebie oszukuję,bym tylko spała i spała ...
jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
- Celine Marie
5 tygodni,nie mam wizyt bo mi ubezpieczenie wygasło ale ta moja psychiatra to jest i tak słabakatarzynka pisze: ↑11 marca 2019, o 19:34Celine, a jak długo już przyjmujesz leki? Masz jakieś wizyty kontrolne u psychiatry?Celine Marie pisze: ↑11 marca 2019, o 19:01Ja za to nie ogarniam już niczego,depresja się tak pogłębiła,że zalegam w wyrze 24h,jestem całkowicie bez sił ,zwalam to na skutki uboczne leków ale chyba sama siebie oszukuję,bym tylko spała i spała ...

"Już nie pamiętam prawie
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Po takim czasie możliwe, że jeszcze są to skutki uboczne nim leki się wkręcą. Widzisz już jakieś pozytywne działanie?
jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
- Celine Marie
Śpie mocniej w sensie się nie wybudzam i wszystko mi bardziej obojętne,nie wiem czy to akurat jest pozytywne działaniekatarzynka pisze: ↑11 marca 2019, o 20:14Po takim czasie możliwe, że jeszcze są to skutki uboczne nim leki się wkręcą. Widzisz już jakieś pozytywne działanie?
"Już nie pamiętam prawie
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
-
Ja moja desperacja tez sięgała zenitu bardzo sobie chwale fajnie rozluźnia lettki trans i potem taki błogi spokój jak przed zaburzeniem
- SasankaLesna
- Odważny i aktywny forumowicz
- SasankaLesna
- Odważny i aktywny forumowicz
Helmit, ja stosuje różne nagrania. W zależności od nastroju i potrzeby. Bardzo lubię głos Adama Bytof. Wpisz hipnoza medytacja i poszukaj czegoś dla siebie. No i nie przejmuj się, że na początku nie wpadasz w trans. U mnie dopiero po paru tygodniach zadziałało. Podobno w gabinecie hipnoterapeuty (jak jesteś podatna) to od razu zapadasz. Poza tym trans transowi nierównyTheHermit pisze: ↑11 marca 2019, o 15:12a mogłabyś podesłać te nagrania? może też spróbujęSasankaLesna pisze: ↑11 marca 2019, o 12:24Podobno bardzo fajnie działa. Moi znajomi chodzą i sobie chwalą. Ja korzystam, ale z nagrań na yt. Fajnie mnie rozluznia, ale czy zmiany w podświadomości zachodzą to nie wiemtrochę pomaga w medytacji. Szybciej w trans zapadam. Za krótko jednak ćwiczę. Dam znać po miesiącu:)
![]()
dzisiaj jakiś kiepski dzień, ta pogoda chyba tak na mnie wpływaw sumie jestem z siebie całkiem dumna, jakoś zwlekłam się z łóżka, byłam na wszystkich zajęciach na uczelni, w sklepie, zrobiłam obiad... w weekend wyszłam z koleżanką do baru, było całkiem fajnie
ktoś z boku mógłby powiedzieć, że w miarę ogarniam, ale co się dzieje w mojej głowie i ciele to tylko ja wiem
![]()

Czasami lepiej użyć miotacza ognia niż narzekać na ciemność. [T. Pratchett]
-
U mnie dziś słabszy dzień bo rok od śmierci znajomego który zmarł na tętniaka od tamtego czasu sobie wkręcam tego tętniaka
Na wieść o jego śmierci przyszła myśli"ja bende następna'" i nie mogę sobie dać z tym rady ......
Jakieś parę tygodni temu śniło mi się że ktoś z rodziny umrze właśnie 13 ....i dziś mam masakrę.
Po co moja głowa to wszystko wymyśla aby mnie zamęczyć czy co.....?

Na wieść o jego śmierci przyszła myśli"ja bende następna'" i nie mogę sobie dać z tym rady ......

Jakieś parę tygodni temu śniło mi się że ktoś z rodziny umrze właśnie 13 ....i dziś mam masakrę.
Po co moja głowa to wszystko wymyśla aby mnie zamęczyć czy co.....?
-
wiesz co do bioenergoterapeuty on się zajmuje radiestezja;p ja byłam mega zdesperowana wiec łapałam się się naprawdę wszystkiego, wiadomo nerwicy Ci to nie uleczy ale mi mega pomogło się wyciszyć i ruszyć sb w świadomym działaniu dalej. Nie wiem czy to efekt placebo czy co ale faktycznie ja widzę mega różnicęSasankaLesna pisze: ↑13 marca 2019, o 07:43A gdzie chodzisz?
- kamil89
Ciekawe czy kiedykolwiek opuszczą mnie myśli o mojej egzystencji. Czasami mnie te myśli przerażają. Wszystko się wydaje takie dziwne. Okropne to uczucia. Ciekawe kiedy sfiksuję 

100 mg Zoloft
30 mg Mirzaten
50 mg Ketrel
30 mg Mirzaten
50 mg Ketrel
-
- kamil89
No ja tego bardzo nie lubię. Czuję się tak obco, dziwnie. Staram się wtedy myśleć o rodzinie, o tym jak mam na imię, nawet numer PESEL w głowie sobie powtarzam, żeby tylko się utwierdzić, że ja to ja. Powalone.
100 mg Zoloft
30 mg Mirzaten
50 mg Ketrel
30 mg Mirzaten
50 mg Ketrel
-
Ja wczoraj wpadłam w taki dziwny stan, nie rozumiem po co żyję, dlaczego, czy nie wymyśliłam sobie tego. Nawet nie umiem opisać tego uczucia. Dlaczego jestem tutaj, dlaczego żyję, znowu zasiało to we mnie ziarenko wątpliwości. To straszne uczucie.