Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Co zrobić

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
ChceCosZmienić
Nowy Użytkownik

13 listopada 2025, o 11:06

Siemka własne wyszedłem od psychiatry NFZ i zapisała ten lek faxolet 37,5 przez tydzień później 2 tabletki pytałem o psychoterapie to termin dopiero na za rok i to grupowa terapia a indywidualna 5 lat i się zastanawiam czy podejmować się tego leku niby mam pójść do pracy 19.11 i mam tydzień wolny ale raz próbowałem escitalopramu przez 2 tygodnie i uwięził mnie on w domu. I myślę czy próbować czy na początek się dostać na psychoterapie i wtedy lek dołączyć borykam się z zaburzeniami lękowymi już 5 lat i też nie wiem czy nie mam ADHD, mam niby przyjść zrobić jakieś testy diagnostyczne na papierze i komputerze które trwają 2 godziny i wtedy stwierdza gdzie mnie przypiszą.ale jako tako funkcjonuje najgorzej w dużych tłumach, kolejkach autobusach ale to loteria raz jest git a raz się pomecze i też jest git
ODPOWIEDZ