Dzisiaj akurat miał do wysłanie nowego przesyłki i nie mogłam się pomylić, bo miały być one wysłane na innym papierze ( nie tym co zwykle wysyłam) listy miały być obklejone inną nalepką. Niby tak jak zawsze sprawdzałam wiele razy każdą przesyłkę, a nadałam ich 20...ale w dalszym ciągu nie jestem na 100% pewna czy nie zrobiłam błędy, czy przypadkiem nie użyłam złego papieru, ale źle coś wydrukowałam. Z drugiej strony jeślibym wydrukowałam na złym papierze to chyba bym to zauważyła, jeśli jak każdy świstek papieru sprawdzam po kilka razy? (papiery też się różnią)
Chociaż martwi mnie czy nadrukowałam dobrze treśc na tek kartki, bo tylko raz sprawdziłam...
Ja jestem bardzo drobiazgowa jesli chodzi o takie rzeczy, a dalej się zastanawiam czy wysłałam dobrze...ale nie przypominam sobie, żeby dzisiaj sięgała po ten drugi papier (przecież jeśli bym sięgnęła to bym zauważyła). Jeszcze potem musiałam poprawić jeden dokument i wydrukować go ponownie, zrobiłam to automatycznie i się tak długo nie zastanwiałam na tym i tak tego skurpulatnie nie sorawdzałam...
Czy można zrobić błęd jeśli się jest, az tak drobiazgowym? Tym bardziej jeśli ja sprawdzałam te dokumenty kilka razy, to chyba bym zauwazyła, ze na złym papierze je wydrukowałam, albo jeden jest na innym na papierze a drugi tez na innym...
Akurat to było bardzo wazne, zeby nie pomylic sie, a ja mysle o godziny i wyszukuję sobie błedów...czy na pewno go nie popełniłam...mam nadzieje, że nie.,..ale te lęki i ta niepewność są po prostu bardzo uporczywe