Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Lęk znikąd

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
JohnnyEDM
Zarejestrowany Użytkownik

26 sierpnia 2015, o 23:29

Nagły lęk bez przyczyny a potem silne odrealnienie. Podam przykład, dziś szedłem ze znajomymi do galerii i nagle czuję lęk zupełnie bez powodu, uczucie jakby cos mialo sie zaraz stac, sam się niczego nie balem ani ni, po prostu tak z du** :P, a potem silne odrealnienie. Czy tak moze byc, czy moze byc taki lęk bez przyczyny nagle?
usunietenaprosbe
Gość

26 sierpnia 2015, o 23:30

Hej.
Taki lęk bez przyczyny to normalne, to są inne nagromadzone lęki, które sobie nagle zechcą uderzyć w człowieka. Normalna, nie bój się tego.
Awatar użytkownika
JohnnyEDM

26 sierpnia 2015, o 23:56

Divam dzięki, miło to słyszeć :)
usunietenaprosbe
Gość

26 sierpnia 2015, o 23:57

Nie ma sprawy, tak samo jest z DD, łapie nas "z dupy" a tak na prawdę może na to wpłynąć nawet światło.
Awatar użytkownika
JohnnyEDM

27 sierpnia 2015, o 00:01

O tak, jednakze lęku bardziej sie wystraszylem, bo nie wiedzialrm zr nawrt sama emocja jak lęk moze skr pojawic we mnie tak o bez powodu, myslalem ze to ja zawsze odpowoadam za lęk nakręcając sie na cos, a tu tak jak dzis ide i nagle takie bum czuje lęk, zaraz ostre dd a teraz leze sobie spokojnie :)
ODPOWIEDZ