Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
DD zmaksymalizowane - wrażenie urwania filmu
- JohnnyEDM
- Zarejestrowany Użytkownik
Mianowicie dziś dd zmaksymalizowało mi się aż do tego stopnia, że miałem poczucie jakby wszystko zupełnie przestało istnieć, odrealniło mnie od WSZYSTKIEGO, począwszy od siebie, otoczenia, czasu maksymalnie, jakby już wszystko znikło DOSŁOWNIE i w pewnym momencie bo akurat było to podczas jedzenia, miałem wrażenie jakby URWAŁ MI SIĘ FILM przez chwilę, było to bardzo silne, trochę mnie to przeraziło. Czy miał ktoś tak, czy naprawdę może do tego stopnia odrealnić?
- Guett
- Odważny i aktywny forumowicz
Może. Ja nie jednokrotnie przeżywałem taki stopień odrealnienia. Bywało tak, że gdy mnie dosyć mocno dd odcięło, to nie dość, że nie odnajdowałem się w danym miejscu i czasie to miałem wrażenie czując się okropnie, to jeszcze jakbym nie pamiętał tego co zdarzyło się 1-2 sekundę wstecz.
i'm tired boss
-
- Administrator
Owszem może 
A kiedy ty przestaniesz snaav być tak bardzo wyczulonym na wszystkie te objawy?

A kiedy ty przestaniesz snaav być tak bardzo wyczulonym na wszystkie te objawy?

Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
- Godethead
- Odważny i aktywny forumowicz
.. miałem parę razy tak, że wydawało mi się że ja to nie "ja". Stoję obok siebie i mogę sterować ciałem z poza niego.
Z zainteresowaniem przyglądałem się podnoszonej do góry ręce trzymającej widelec w dłoni. Przez cały czas problem z określeniem upływającego czasu, taki "slow motion w HD".
Jedyne co wtedy siedziało mi w głowie to ogromne zaskoczenie. Przy tych incydentach pojawiał się efekt niepamięci wstecznej. Minęło z czasem. Nie było częste.
Dzisiaj nie pamiętam kiedy ostatni raz było coś takiego ale kojarzę to z sytuacjami bardzo trudnymi do zniesienia przez psychikę.
Z dzisiejszego pkt widzenia wiem, że to zupełnie naturalne a to że występuje to ni efekt "zwariowania" ale naturalna reakcja organizmu... (BTW dla mnie fascynująca
)
Pozdrawiam !
Z zainteresowaniem przyglądałem się podnoszonej do góry ręce trzymającej widelec w dłoni. Przez cały czas problem z określeniem upływającego czasu, taki "slow motion w HD".
Jedyne co wtedy siedziało mi w głowie to ogromne zaskoczenie. Przy tych incydentach pojawiał się efekt niepamięci wstecznej. Minęło z czasem. Nie było częste.
Dzisiaj nie pamiętam kiedy ostatni raz było coś takiego ale kojarzę to z sytuacjami bardzo trudnymi do zniesienia przez psychikę.
Z dzisiejszego pkt widzenia wiem, że to zupełnie naturalne a to że występuje to ni efekt "zwariowania" ale naturalna reakcja organizmu... (BTW dla mnie fascynująca

Pozdrawiam !