Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Zbyt szybko dochodzę

Dział dla rozmów o naszej seksualności i ewentualnych problemach.
ODPOWIEDZ
watak
Zarejestrowany Użytkownik

27 sierpnia 2024, o 09:38

Mój problem polega na tym, że zbyt szybko dochodzę. Po prostu jaram się tak bardzo, że nawet gdy jestem poza laską, czuję że zaraz dojdę. Dziwne to troche, prawda?
anonerwica

27 sierpnia 2024, o 11:04

No dziwne, szukałbym pomocy psychiatrycznej
Halec

28 sierpnia 2024, o 10:33

W czasach w których farmakologia stoi na takim poziomie jak nigdy wcześniej w historii, trochę się dziwie, że nie wiem jak sobie poradzić z tym problem. Przecież są różne żele preparaty do użytku zewnętrznego. Nakładasz na penisa, blokowane są receptory czucia. Ale nie w taki sposób że nic nie czujesz. Czujesz - tylko trochę słabiej. Przez to możesz zdecydowanie dłużej to robić nawet 30 min i więcej.
watak

29 sierpnia 2024, o 11:56

U nas początki wyglądały bardzo podobnie.... W sensie u mnie i moją kobietą. Na początku testowałem te prezerwatywy durex performa ale nie bardzo pomagały. Potem odkryłem chusteczki OC Wipes i żel orgasm control. Stosuję to zamiennie. I to nie jest tak, że całkowicie paraliżuje Ci penisa. Czujesz, możesz po prostu bardziej się kontrolować i to jest fajne.
Halec

3 września 2024, o 11:41

miałem podobnie i mi pomogły specjalne tabletki na przedwczesny wytrysk orgasm control
borderline28
Nowy Użytkownik

26 listopada 2024, o 13:15

U mnie blokery receptorów na bazie Lidokainy powodowały brak czucia i przez to niepełny wzwód. Było jeszcze gorzej niz sam przedwczesny wytrysk, problem z uzyskaniem pełnej erekcji. Miesiąc temu znalazłem ciekawe rozwiazanie tabletki na przedłużenie stosunku - stud pills i na razie dają radę. Biorę 2 około 30 minut przed seksem i trzymają mnie prawie godzinę. Trzeba tylko sobie wycyrklować kiedy łyknąć.
ODPOWIEDZ