Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Zbyt szybko dochodzę
-
- Zarejestrowany Użytkownik
No dziwne, szukałbym pomocy psychiatrycznej
-
W czasach w których farmakologia stoi na takim poziomie jak nigdy wcześniej w historii, trochę się dziwie, że nie wiem jak sobie poradzić z tym problem. Przecież są różne żele preparaty do użytku zewnętrznego. Nakładasz na penisa, blokowane są receptory czucia. Ale nie w taki sposób że nic nie czujesz. Czujesz - tylko trochę słabiej. Przez to możesz zdecydowanie dłużej to robić nawet 30 min i więcej.
-
U nas początki wyglądały bardzo podobnie.... W sensie u mnie i moją kobietą. Na początku testowałem te prezerwatywy durex performa ale nie bardzo pomagały. Potem odkryłem chusteczki OC Wipes i żel orgasm control. Stosuję to zamiennie. I to nie jest tak, że całkowicie paraliżuje Ci penisa. Czujesz, możesz po prostu bardziej się kontrolować i to jest fajne.
-
- Nowy Użytkownik
U mnie blokery receptorów na bazie Lidokainy powodowały brak czucia i przez to niepełny wzwód. Było jeszcze gorzej niz sam przedwczesny wytrysk, problem z uzyskaniem pełnej erekcji. Miesiąc temu znalazłem ciekawe rozwiazanie tabletki na przedłużenie stosunku - stud pills i na razie dają radę. Biorę 2 około 30 minut przed seksem i trzymają mnie prawie godzinę. Trzeba tylko sobie wycyrklować kiedy łyknąć.