Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Zbawienny efekt oleju z wiesiołka
- Darecky1970
- Zarejestrowany Użytkownik
Hey, no to już długo. I co, nie widzisz różnicy? Mi jakoś jest lepiej po tym wiesiołku, ja biorę ponad miesiąc i wieczorem jeszcze herbatka z melisy 

-
- Gość
Kiedyś głośno był w temacie wiesiołka, są jakieś nowe 'ofiary' jego skutecznego działania?
- Lipton
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Ja jestem ofiarą
Odnawiam temat, bo już od jakiegoś czasu nie brałem wiesiołka. Wtedy mi pomógł, ale skończył mi się i brać go przestałem.
Natrętów miałem ostatnio pełno i nijak nie byłem w stanie zapanować nad myślami.
Biorę od tygodnia po dwie kapsułki trzy razy dziennie w trakcie posiłku.
Muszę przyznać że zauważyłem że koncentracja znacznie mi się poprawiła, a mysli nie przeszkadzają mi tak jak wcześniej. Znacznie osłabły. A jako że mam mniej myśli to także nie czuję już takich zawrotów głowy i ucisku.
Może jescze postrzeganie świata nie jest takie jak być powinno, ale przynajmniej o tym tyle nie myślę. Zajmuje się tym czym zająć się powinienem.
No i jest coś jesczze. NIe wiem czy to przypadek, ale od kilku dni czuję się też jakiś weselszy. Łatwiej mi się jest uśmiechać, żartować

Odnawiam temat, bo już od jakiegoś czasu nie brałem wiesiołka. Wtedy mi pomógł, ale skończył mi się i brać go przestałem.
Natrętów miałem ostatnio pełno i nijak nie byłem w stanie zapanować nad myślami.
Biorę od tygodnia po dwie kapsułki trzy razy dziennie w trakcie posiłku.
Muszę przyznać że zauważyłem że koncentracja znacznie mi się poprawiła, a mysli nie przeszkadzają mi tak jak wcześniej. Znacznie osłabły. A jako że mam mniej myśli to także nie czuję już takich zawrotów głowy i ucisku.
Może jescze postrzeganie świata nie jest takie jak być powinno, ale przynajmniej o tym tyle nie myślę. Zajmuje się tym czym zająć się powinienem.
No i jest coś jesczze. NIe wiem czy to przypadek, ale od kilku dni czuję się też jakiś weselszy. Łatwiej mi się jest uśmiechać, żartować

Najczęstszą przyczyną niepokoju jest poszukiwanie spokoju
- Zordon
A ja mam całą pakę Oeparolu z wiesioła, a nie łykam, bo mam problemy z połykaniem tabletek
Chyba muszę się znowu trochę poprzełamywac 

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred"
Soichiro Honda
Soichiro Honda
- KaEs86
Jeśli ktoś nie lubi "jeść" tabletek polecam w postaci oleju tłoczonego na zimno... u mnie suplementy raczej kiepsko się przyswajają ale mam olej właśnie tłoczony na zimno... może nie jest za tani ale wydajny
smażyć i gotować na nim nie można ale można pić łyżeczkę dziennie i wystarczy
smak może nie rewelacja ale przełamać się można
dobry jest w sałatkach i różnych sosach na zimno więc jak ktoś jada takie specyfiki to niech wypróbuje 

Co się ze mną dzieje - powiedz mi,
Co za demon we mnie drzemie... Nie wiem, nie wiem, nie wiem!
Co za demon we mnie drzemie... Nie wiem, nie wiem, nie wiem!
- nierealna
- Ex Moderator
Wystarczy, ze połkniesz po np. posiłku zawierającym białko - ser, szynka 

Tyle razy narzekał na normalność i nudę w jego życiu.
Teraz oddałby wszystko,żeby chociaż przez chwilę poczuć ten spokój w otaczającym go świecie.
akceptacja + porzucenie kontroli + nastawienie normalnościowe = SUKCES ! ♥
Teraz oddałby wszystko,żeby chociaż przez chwilę poczuć ten spokój w otaczającym go świecie.
-
Haha no to widzę, że problemy z połykaniem mam nie tylko ja
, ja oleju z wiesiołka nie próbowałam, biorę ssri, omega 3-6-9 od dłuższego czasu, kwas foliowy i magnez
też czuję się lepiej po nich, może wiesiołka również spróbuję o ile nie zbankrutuję w tym czasie 

-
Witajcie! a co powiecie o takim leku jak Depresanum do kupienia w aptece bez recepty. Zawiera w składzie - Inozytol, L-tryptofan, ekstrakt z kwiatu szafranu, wit.B6 i kwas foliowy ? A jak działa na was herbata zielona?
- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
Nie zaszkodzi, a może być jednym z elementów w drodze do odburzenia, spróbuj po prostu 

- nierealna
- Ex Moderator
Od siebie powiem, że to trochę offtop, bo temat dotyczy stricte olejku z wiesiołkaGrazka pisze:Witajcie! a co powiecie o takim leku jak Depresanum do kupienia w aptece bez recepty. Zawiera w składzie - Inozytol, L-tryptofan, ekstrakt z kwiatu szafranu, wit.B6 i kwas foliowy ? A jak działa na was herbata zielona?

Możesz spróbować, aczkolwiek duże ilości produktów spożywczych zawierają właśnie tryptofan

Tyle razy narzekał na normalność i nudę w jego życiu.
-
Ktoś jeszcze zaobserwował dobroczynne działanie oleju z wiesiołka?