Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Zalewające poty
-
- Nowy Użytkownik
Witajcie. Podczas mojego odburzania najgorszym objawem są zalewające poty z którymi nie mogę sobie dać rady idę ulicą, jadę samochodem leje się zemnie widać całe mokre czoło to mnie bardzo kręmpuje(Mam lęk przed ludźmi). Kochani mieliście tak ?? Czy to w ogóle kiedyś minie tak sie nie da funkcjonować
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Tak, ja tak miałam przeszłam 100 metrów a głowa i całe ciało mokre od potu, jakbym co najmniej maraton biegła. To jeden z objawów silnego stresu ( lęku) ale też skutek uboczny niektórych leków. W miarę poprawy stanu / przyzwyczajenia organizmu do leku powinno być coraz lepiej, głowa do góry.
Możesz spróbować jakiegoś specyfiku hamującego pocenie, żeby póki co czuć się bardziej komfortowo.
Możesz spróbować jakiegoś specyfiku hamującego pocenie, żeby póki co czuć się bardziej komfortowo.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
szalwia podobno zmniejsza pocenie.
Mistrz 2021 (L)