Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Zalewające poty

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Kamil933
Nowy Użytkownik

21 sierpnia 2023, o 20:42

Witajcie. Podczas mojego odburzania najgorszym objawem są zalewające poty z którymi nie mogę sobie dać rady idę ulicą, jadę samochodem leje się zemnie widać całe mokre czoło to mnie bardzo kręmpuje(Mam lęk przed ludźmi). Kochani mieliście tak ?? Czy to w ogóle kiedyś minie tak sie nie da funkcjonować
eMZetka
Zarejestrowany Użytkownik

23 sierpnia 2023, o 15:25

Tak, ja tak miałam przeszłam 100 metrów a głowa i całe ciało mokre od potu, jakbym co najmniej maraton biegła. To jeden z objawów silnego stresu ( lęku) ale też skutek uboczny niektórych leków. W miarę poprawy stanu / przyzwyczajenia organizmu do leku powinno być coraz lepiej, głowa do góry.
Możesz spróbować jakiegoś specyfiku hamującego pocenie, żeby póki co czuć się bardziej komfortowo.
sebastian86
Zarejestrowany Użytkownik

23 sierpnia 2023, o 18:32

szalwia podobno zmniejsza pocenie.
Mistrz 2021 (L)
ODPOWIEDZ