Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

zalewające fale lęku i złego samopoczucia

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kataraka
Odważny i aktywny forumowicz

6 lipca 2018, o 08:21

Macie tak non stop że zalewa Was fala lęku i złego samopoczucia?? 'smuteq ja ostatnio wpadłam w kryzys i caly czas to mam...
Awatar użytkownika
Zestresowana
Zarejestrowany Użytkownik

6 lipca 2018, o 08:24

Kataraka pisze:
Macie tak non stop że zalewa Was fala lęku i złego samopoczucia?? 'smuteq ja ostatnio wpadłam w kryzys i caly czas to mam...
Tak, jasne ze tak. Przestań się dziwić objawom;)
Awatar użytkownika
Ptasiek

6 lipca 2018, o 08:34

Oj nie chwalcie sie tak. Ja tez tak mam :)
No healing without feeling
zaburzona.pl

6 lipca 2018, o 08:39

Kataraka pisze:
Ja tak miałam 4 tygodnie, lęk towarzyszył non stop, brzuch był tak ściśnięty, ze nie wiedziałam co robić, ale puszcza po mału.
Awatar użytkownika
Formenos
Odburzony i pomocny użytkownik

6 lipca 2018, o 08:52

Kataraka pisze:
Lęk wolnopłynący - znam doskonale i dogłębnie. Po dłuższym oddziaływaniu na stan emocjonalny, standardowa reakcja głównego bohatera epizodu nerwicy ;-)
Najbardziej znany skuteczne leki to: akceptacja, ignorowanie i niereaktywność. Pamiętaj, że po każdym kryzysie przychodzi znaczna poprawa i jest to zawsze duży krok ku odburzeniu/wyleczeniu.

Nie wkręcaj się tylko działaj!
"A Ci, którzy tańczyli zostali uznani za szalonych przez Tych, którzy nie słyszeli muzyki"
Zalękniona25

6 lipca 2018, o 12:58

Znam to, mam to od kilku dni, poczucie że jest coś zle ze mną, że dzieje się coś złego. Na noc poszła w ruch hydroksyzyna ale i tak nie zasnęłam, dopiero o 2 w nocy. Dzisiaj cały dzień zimne stopy pomimo upału na dworze. Maaasakra
Awatar użytkownika
Celine Marie

6 lipca 2018, o 13:04

Norma u mnie niestety :/
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic

Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
Zalękniona25

6 lipca 2018, o 13:34

Normą jest u Ciebie to co u mnie?

Albo mam problem z myślą od dwóch tygodni, jak mnie łapie myśl że jest źle ze mną to że lepiej byłoby umrzeć. i nie wiem czy ja tego chcę czy to natręt ;brr

Jak się pozbyć tych gównianych myśli? ;oh
ODPOWIEDZ