Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Zacieranie się DD
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Pytanie bardziej do odburzonych. Czy jak czuliscie się lepiej to też mieliście taki moment pogranicza DD I normalności? Nie wiem dokładnie jak to opisać. Po prostu żyjesz normalnie, jak dawniej. Ale jeszcze nie czujesz czasu, klimatu i pamięć się polepsza Ale nie jest jeszcze ta. Ale funkcjonujesz jak dawniej i te cale zaburzenie odeszło na dalszy plan. Mam nadzieję, że rozumiecie o co mi kaman 

-
- Gość
Na tym samym etapie jestem, czuje sie lepiej, gorsze dni sa rzadziej, i mam czasami takie styki ze nie czuje sie calkiem normalnie ale pi prostu se zyje
- debra.morgan
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Tak xDTrout pisze: ↑4 sierpnia 2019, o 19:42Pytanie bardziej do odburzonych. Czy jak czuliscie się lepiej to też mieliście taki moment pogranicza DD I normalności? Nie wiem dokładnie jak to opisać. Po prostu żyjesz normalnie, jak dawniej. Ale jeszcze nie czujesz czasu, klimatu i pamięć się polepsza Ale nie jest jeszcze ta. Ale funkcjonujesz jak dawniej i te cale zaburzenie odeszło na dalszy plan. Mam nadzieję, że rozumiecie o co mi kaman![]()