Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Zaburzenia lękowe A ocd
- lubieplacki13
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Hej. Wydaje mi się, że różnica jest taka, że osoby z OCD najpierw miały natrętne myśli, a potem pojawił się lęk z nimi związanymi, a osoby z zaburzeniami lękowymi mają natrętne myśli spowodowane wysokim poziomem lęku. Też się długo nad tym zastanawiałem, bo miałem swego czasu bardzo długo zaburzenia lękowe, a teraz mam OCD (Pure-O), ale zdiagnozowano mi że to zaburzenia lękowe. Victor też miał najpierw nerwice serca, a potem miał OCD. Bo to tak naprawdę wszystko jedno i to samo.
/przerwa od forum
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Dzięki za odpowiedźlubieplacki13 pisze: ↑4 stycznia 2020, o 20:36Hej. Wydaje mi się, że różnica jest taka, że osoby z OCD najpierw miały natrętne myśli, a potem pojawił się lęk z nimi związanymi, a osoby z zaburzeniami lękowymi mają natrętne myśli spowodowane wysokim poziomem lęku. Też się długo nad tym zastanawiałem, bo miałem swego czasu bardzo długo zaburzenia lękowe, a teraz mam OCD (Pure-O), ale zdiagnozowano mi że to zaburzenia lękowe. Victor też miał najpierw nerwice serca, a potem miał OCD. Bo to tak naprawdę wszystko jedno i to samo.