Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Zaburzenia lękowe a nikotyna
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam czy nikotyna może źle wpływać na zaburzenia lękowe ? Jestem już bliski odburzenia żyje tak jak kiedyś w końcu normalne odczuwam emocje cieszę się życiem czasem zdarzą się jakieś gorsze chwile ale to już rzadkość i deralizacja nie jest tak silna. Mam tylko niepewność co do nikotyny bo zdarza mi się zapalić (elektryki).
-
Fajki to w ogóle chyba nic dobrego ale paliłem 30 lat🥲 No Widzisz każdy ma jakieś inne odczucie ja uważam że od kiedy przestałem palić I nie ma tego kopniaka nikotyny do mózgu stałem się bardziej nerwowy
masz chyba też o smaku waniliowym do E fajki jakiś lquit bez nikotyny
♂️i po sprawie…
Serdecznie pozdrawiam życzę zdrówka wszystkiego dobrego olewaj olewaj wszystko brachu
Serdecznie pozdrawiam życzę zdrówka wszystkiego dobrego olewaj olewaj wszystko brachu
-
Dzięki bardzo też życzę zdrowia ja bardziej się czuję odstresowany jak sobie zapale trochę ciężko się przerzucić na beznikotynowe ale spróbujęPiotrek03 pisze: ↑26 listopada 2022, o 12:51Fajki to w ogóle chyba nic dobrego ale paliłem 30 lat🥲 No Widzisz każdy ma jakieś inne odczucie ja uważam że od kiedy przestałem palić I nie ma tego kopniaka nikotyny do mózgu stałem się bardziej nerwowymasz chyba też o smaku waniliowym do E fajki jakiś lquit bez nikotyny
♂️i po sprawie…