Nie sądziłam,że kiedykolwiek napisze coś w dziale ''wyzdrowialam z nerwicy''
 Nie sądziłam,że kiedykolwiek napisze coś w dziale ''wyzdrowialam z nerwicy''   a jednak !!
 a jednak !!Chciała bym opowiedziec moja historie jak to poradzilam sobie z tą jak wczesniej myslalam- karą od losu.
Moja historia prawdopodbnie rozpoczeła sie od dlugiego palenia marihuany. bad trip i nerwica sie zaczela
 trwalam w tym 3 lata zanim poszlam po jakąś pomoc. Mialam przy sobie toksycznego partnera ktory poglebial moje stany nerwicowe. Moje główne objawy to: duszności, kolotanie serca,piski szumy a nawet i glosy w glowie :O, zawroty głowy, problemy ze wzrokiem, sluchem,mdłosci, co rano odruchy wymiotne, wrazliwosc na zapachy i ladne i brzydkie,nerwobole,ucisk w klatce piersiowej, ucisk w gardle, bol serca, bole glowy... tak to są te główne
 trwalam w tym 3 lata zanim poszlam po jakąś pomoc. Mialam przy sobie toksycznego partnera ktory poglebial moje stany nerwicowe. Moje główne objawy to: duszności, kolotanie serca,piski szumy a nawet i glosy w glowie :O, zawroty głowy, problemy ze wzrokiem, sluchem,mdłosci, co rano odruchy wymiotne, wrazliwosc na zapachy i ladne i brzydkie,nerwobole,ucisk w klatce piersiowej, ucisk w gardle, bol serca, bole glowy... tak to są te główne  bylo tez wiele innych ale te ktore wypisalam towarzyszyly mi kazdego dnia. W koncu postanowilam pojsc do psychiatry, dostalam leki bioxetin 20 mg i zapisalam sie do pani psycholog. jesli jestescie z zielonej gory to bardzo polecam panią Agnieszkę Szymaniak-cudna kobieta
 bylo tez wiele innych ale te ktore wypisalam towarzyszyly mi kazdego dnia. W koncu postanowilam pojsc do psychiatry, dostalam leki bioxetin 20 mg i zapisalam sie do pani psycholog. jesli jestescie z zielonej gory to bardzo polecam panią Agnieszkę Szymaniak-cudna kobieta  Leki pomagały troszke w codziennym funkcjonowaniu, chociazby w tym zeby dojsc na terapie. Bez terapii nie osiagnela bym niczego.. Moje problemy w 98% skonczyly sie gdy postanowilam odejsc od mojego chlopaka z ktorym bylam juz prawie 4 lata. W tym momencie chciala bym podziekowac kochanej CIASTECZKO
 Leki pomagały troszke w codziennym funkcjonowaniu, chociazby w tym zeby dojsc na terapie. Bez terapii nie osiagnela bym niczego.. Moje problemy w 98% skonczyly sie gdy postanowilam odejsc od mojego chlopaka z ktorym bylam juz prawie 4 lata. W tym momencie chciala bym podziekowac kochanej CIASTECZKO   To ona pomogla mi w tak trudnym dla mnie kroku. Od kwietnia nie jestesmy razem i od kwietnia zaczelam normalne zycie-czasami z objawami ale wreszcie czulam sie normalnie dokladnie tak jak kiedys !!! a stracilam juz kompletnie wiare w to ze ten dzien nadejdzie ! bylam juz pogodzona ze tak musi byc, ze moje zycie sie juz skonczylo.. Ale nie poddalam sie i walczylam
  To ona pomogla mi w tak trudnym dla mnie kroku. Od kwietnia nie jestesmy razem i od kwietnia zaczelam normalne zycie-czasami z objawami ale wreszcie czulam sie normalnie dokladnie tak jak kiedys !!! a stracilam juz kompletnie wiare w to ze ten dzien nadejdzie ! bylam juz pogodzona ze tak musi byc, ze moje zycie sie juz skonczylo.. Ale nie poddalam sie i walczylam  Dzis wychodze do znajomych, bawie sie, robie co tylko chce
 Dzis wychodze do znajomych, bawie sie, robie co tylko chce  Czasami przychodza dziwne mysli ale pozwalam im być bo tak jak mnie tu nauczono -nie jestesmy myslami
 Czasami przychodza dziwne mysli ale pozwalam im być bo tak jak mnie tu nauczono -nie jestesmy myslami  Jesli chodzi o odstawianie lekow.. Bralam je przez 6 miesiecy, po tym czasie lekarka powiedziala mi ze przez okres 2 miesiecy bede odstawiac leki stopniowo.. a ja je po prostu rzucilam
 Jesli chodzi o odstawianie lekow.. Bralam je przez 6 miesiecy, po tym czasie lekarka powiedziala mi ze przez okres 2 miesiecy bede odstawiac leki stopniowo.. a ja je po prostu rzucilam  niby nie powinno sie tak rzucac ale tak zrobilam i nie widzialam zadnej roznicy. Bez lekow jestem juz 3 miesiace i czuje sie znakomicie
 niby nie powinno sie tak rzucac ale tak zrobilam i nie widzialam zadnej roznicy. Bez lekow jestem juz 3 miesiace i czuje sie znakomicie  
   Medytacje, czytanie o rozwoju osobistym bardzo duzo mi pomogly. ALE NAJBARDZIEJ CHCIALA BYM PODZIEKOWAC WAM WSZYSTKIM, SZCZEGOLNIE ADMINOM ZA MEGA WSPARCIE I PORADY, WSPANIALE MATERIALY. jestem bardzo wdzieczna za pomoc jaka tu uzyskalam
  Medytacje, czytanie o rozwoju osobistym bardzo duzo mi pomogly. ALE NAJBARDZIEJ CHCIALA BYM PODZIEKOWAC WAM WSZYSTKIM, SZCZEGOLNIE ADMINOM ZA MEGA WSPARCIE I PORADY, WSPANIALE MATERIALY. jestem bardzo wdzieczna za pomoc jaka tu uzyskalam   

zycze wszystkim powrotu do zdrowia i duzo sily. Dzis jestem wdzieczna za to co mnie spotkalo.. Jestem calkowicie inna osoba-lepsza. Moj sposob patrzenia na swiat ulegl calkowicie zmianie takze nie zaluje tego co mnie spotkalo
  zycze wszystkim powrotu do zdrowia i duzo sily. Dzis jestem wdzieczna za to co mnie spotkalo.. Jestem calkowicie inna osoba-lepsza. Moj sposob patrzenia na swiat ulegl calkowicie zmianie takze nie zaluje tego co mnie spotkalo  
 Keep your head up i do przodu
 ) i nie zapomnijcie sie uśmiechać
) i nie zapomnijcie sie uśmiechać