Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
WYSZEDŁ KTOŚ Z DD BEZ LEKOW? :)
- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
Wyszedł. np. Divin i Victor właśnie 

- dankan
Ciasteczko, ddd, aneta, ja czuje ze jestem na koncu drogi. ZObacz sobie temat o leczeniu, tam masz historie. Borabora.
Najlepsza instrukcja pozbycia sie nerwicy plus inne wpisy ludzi z forum
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014
spis-tresci-autorami-t4728.html
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014
spis-tresci-autorami-t4728.html
- Kamień
no ja też prawie Okej, DD mam tylko rankiem
i czasami na chwilkę potem w trakcie dnia. A NIGDY NIE ZAŻYWAŁEM ŻADNYCH LEKÓW 

- Kamień
To słyszałeś mega głupotę, DD nie wyjdzie na tomografie xd bo nie ma żadnych zmian w mózgu. To tak samo jakbyś chciał wykryć na tomografii złe samopoczucie xd
- Anastasiya
Bez względu na to czy brałam leki czy nie, wiele razy powtarzające się dd i ogólnie nerwica mi mijały, gdy się przełamałam, zajęłam czymś konstruktywnym i myślałam o tym problemie coraz rzadziej
A gdy przy ostatnim epizodzie pierwszy raz świadomie zaczęłam kasować lęk logiką i ignorowaniem, to zauważalnie szybciej zaczęło to ze mnie schodzić.

-
Ja sobie poradziłam z DD bez leków. Trwało to ok 6 msc ale oczywiście jedni wychodzą szybciej drudzy dłużejadas12555 pisze:Witam. Chciałbym się dowiedziec czy wyszedł ktoś z dd bez leków? Najistotniejsze jest akceptacja tego co nam dolega tak jak w odburzaniu wg DivoVic

- Kamień
Nigdy Adamie nie jest za późno
na tym forum masz taką kopalnię wiedzy co z tym zrobić, że tylko teraz od Ciebie zależy wszystko
jak to wykorzystasz 

- Kamień
Nijak. To osobna kwestia, AKCEPTACJA CHOLERA JEST NAJWAŻNIEJSZA ! RYZYKOWANIE NA TE STANY! leki to tylko jedna z dróg której można spróbować. Dla mnie źle robisz ale to Twój wybór.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
wybierając leki tak ?
-- 9 stycznia 2015, o 21:55 --
Chciałbym wyjść bez leków z tego nawet jeśli to miałoby trwać długo. Boję się ze Nie poradzę sobie w życiu mam 23 lata w końcu trzeba zrobić jakiś kurs znaleźć pracę ale jak ? Z tym dd
-- 9 stycznia 2015, o 21:55 --
Chciałbym wyjść bez leków z tego nawet jeśli to miałoby trwać długo. Boję się ze Nie poradzę sobie w życiu mam 23 lata w końcu trzeba zrobić jakiś kurs znaleźć pracę ale jak ? Z tym dd