Znowu pojawiły się u mnie wątpliwości tzn wiem ze mam nerwice ale dalej nurtuje mnie ze moze coś jeszcze niepokój wywołują umnie polucje na jawie dziśaj znowu mi się zdarzyły i to dwa razy pierwszy po przebudzeniu drugi z 30 mimut po zawsze toważyszą im parcia na stolec które są wydalane po kawałku i są rzadkie zastanawiam się czy te polucje z parciami mają coś wspólnego moze spotkał się ktoś z czymś takim
-- 10 stycznia 2016, o 18:51 --
Przed chwilą znowu miałem polucje znowu już 3 raz w tym dniu znowu zaczelo się mocnym uciskiem w podbrzuszu ludzie spotkaliście się z czymś takim na pewno to może być od nerwicy nie jestem ani zestresowany dziśaj ani podniecony dzieje się to przy pełnym spokoju kurde mam 26 lat 3 polucje dziennie na jawie to chyba coś nie tak
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Wstydliwy problem znowu wątpliwości
- dankan
- Odburzony i pomocny użytkownik
hmm na jawie tez sie moga zdarzac, mnie sie czasem zdarza. A moze mastrurbujesz sie czesto? Bo od tego tez moze tak byc.
Niemniej jednak jak odczuwasz jakis bol i cie to niepokoi mozesz wybrac sie do lekarza, ale nie obstawiaj od razu jakis wielkich i ciezkich chorob, spokojnie
Niemniej jednak jak odczuwasz jakis bol i cie to niepokoi mozesz wybrac sie do lekarza, ale nie obstawiaj od razu jakis wielkich i ciezkich chorob, spokojnie

Najlepsza instrukcja pozbycia sie nerwicy plus inne wpisy ludzi z forum
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014
spis-tresci-autorami-t4728.html
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014
spis-tresci-autorami-t4728.html