Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Wsparcie potrzebne od zaraz Ciagle napięcie stres gupie myśli pustka bezsens
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Kochani zaczęłam prace po długiej przerwie nie wytrzymuje nie mogę spać budzę się stresuje wszytskie objawy duszności bezsens życia gupie myśli przeczytałam o jakiejś kobiecie która popełniła samobójstwo boje się ze ja to zrobię ze mdysli doprowadza do czynu bo przecież te osoby myślą o tym i to robią są świadome czy jak to działa ? Nie wiwm nie chce mi się nic czuje się ciagle zestresowana napięta boje się mam leki boje soe ze zwariuje ze trafie do psychiatryka albo ze sama nie będę wiedzieć kiedy zwariuje wkręcam ze już to się dzieje ze czekają mnie psychotropy ze wyskoczę przez balkon wyobrażam sobie ze się powieszę No Pojebana nerwica czy może coś gorszego ?ratujcie wsparcie potrzebne od zaraz
- SibillaMorphine
- Zarejestrowany Użytkownik
Nie poddawaj się. Jeśli nie chcesz to nie popełnisz samobójstwa- my mamy lęk przed tym czyli nie chcemy tego, a osoby które to zrobiły chciały to zrobic, nie bały się tego. Tak to działa. Tak samo jak każdy inny straszak nerwicowy. Spróbuj czegoś na odprężenie- jakieś ziółka. Bierzesz leki? Dobrze, że pracujesz... Wazne, że się starasz 

Odważny to nie ten, kto się nie boi, ale ten, który wie, że istnieją rzeczy ważniejsze niż strach.