Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
: Witamy na forum!
-
- Nowy Użytkownik
Witam mam na imię Izabela i od około już 12 lat leczę się. Początkowo stwierdził lekarz że mam depresję.( Męczyła mnie po kilka miesięcy . Po czym wkoncu po paru, tygodniach lub miesiącach odchodziła. Zaczynałam czuć się lepiej i coraz lepiej. Dochodziło czasem aż do momentu kiedy miałam mnóstwo energii i byłam bardzo pozytywnie nastawiona, do całego świata. Nie widziałam żadnych problemów, miałam poczucie że wkoncu jest tak jak powinno ...( Było mi niewiarygodne super i wszystko szło tak jak sobie zaplanowałam, miałam mnóstwo energii i masę przeróżnych pomysłów )A po kolejnych 5 latach uczęszczania do lekarzy psychiatrów i psychologów. Postawiono mi nową diagnozę, jest Pani chora na zaburzenia afektywne -dwubiegunowe.... Tylko cóż to za choroba , nic mi to pojęcie nie mówiło... Na początku tej diagnozy zastanawiam się o czym oni mi wogole mówią i o co chodzi w tej chorobie...( Do dziś potrafi mnie zaskoczyć ,chociaż myślałam że już ja dobrze poznałam)Szczerze wam powiem od tych słów lekarza minęło już 7 lat...tyle już z nią jestem ChaD- jest ciężką i nie uleczalna choroba, do tego mogę powiedzieć że tak to jest prawda ( Nie można w niej przewidzieć jaka jej faza będzie i kiedy i jak długo??? Kiedy znów będzie człowiek na dnie smutny,wycofany, nie pewny siebie i bez energii.. jak długo to będzie trwać, kiedy się to zmieni za ile czasu będzie lepiej??? Godziny,tygodnie