Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Witam i dziękuje

Tutaj możesz się przedstawić, napisać coś o sobie.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Wojtek
Zarejestrowany Użytkownik

14 lipca 2014, o 20:20

Gdyby nie to forum zapewne już dawno bym brał leki, ale nie poddałem się, stosuję się do wszystkich zaleceń divina i victora. Jesteście mega dzięki wam cały czas działam znalazłem prace jako operator wózka widłowego, dzisiaj miałem psychotesty które zaliczyłem bez przeciw skazań do wykonywanego zawodu. Po prostu żyć nie umierać :D. Jeszcze raz dziękuje, nigdy nie sądziłem że internetowa społeczność pomoże mi z takim cierpieniem wywołanym nerwicą
Divin
Administrator

14 lipca 2014, o 20:21

Cieszę się bardzo Wojciechu, powodzenia na szlaku!
'Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą'
'Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.'
'Puk puk, strach puka do drzwi, otwiera mu odwaga a tam nikogo nie ma.'
Jest dobrze, dobrze. Jest źle, też dobrze
'Odwaga to nie brak strachu, to działanie pomimo strachu'
Ty nie jesteś zaburzeniem, a zaburzenie nie jest Tobą
Odburzony
Konsultacja Skype
Awatar użytkownika
ddd
Odburzony Wolontariusz Forum

14 lipca 2014, o 20:22

Super Wojtek :) Gratuluje ci, mozna jak najbardziej wyjsc z tego, sam wyszedlem i dlatego wiem ze warto probowac i tez tu jestem i o tym mowie.
(muzyka - my słowianie)

Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!

Autor Zordon ;p
Awatar użytkownika
Wojtek
Zarejestrowany Użytkownik

14 lipca 2014, o 20:58

Uważam tak samo, choć nie wyzdrowiałem jeszcze to czuję że każdy pozytywny bodziec zachodzi we mnie na stałe i zmienia mój punkt widzenia, poddałem swój skarb który tak kurczowo próbuje bronić :D
Awatar użytkownika
Ziomek
Odważny i aktywny forumowicz

14 lipca 2014, o 21:12

Gratuluję Ci Wojtek, ale pamiętaj o jednym, nie możesz się zrażać. Z przykrością zawiadamiam Cię, że przeżyjesz krzyzys i to nie jeden, najwazniejsze zebys dalej parł przed siebie :) Trzymaj się
Bezseens, niech każdy nosi swe cierniee....
Aneta
Odburzony i pomocny użytkownik

14 lipca 2014, o 22:41

EEE tam nie mozna zaraz tak z pewnoscia mowic ze musi przechodzic bog wie ile kryzysow, bo kazdy jest inny :)

Witaj na forum Wojtku
Awatar użytkownika
Ciasteczko
Administrator

15 lipca 2014, o 21:30

Gratulacje, tak trzymaj! Cieszę się, że forum Cię zainspirowało do odważnych działań i trzymam kciuki za ostateczne wyjście z zaburzenia! ^^
Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy. :hercio:
ODPOWIEDZ