Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Światowy dzień hipohondryka :)

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
p.karnia1
Zarejestrowany Użytkownik

29 września 2017, o 06:54

Drodzy hipohondrycy z okazji naszego święta dużo zdrowia dla nas wszyskich :D :hehe:
Per aspara ad astra
Stresik

29 września 2017, o 18:33

O proszę, na nieświadomce świętowałam - strzeliłam sobie dziś morfologię.

Dzięki za życzenia i wzajemnie :D
p.karnia1

29 września 2017, o 19:59

Haha mowisz ze zamiast drinka przy święcie to badanko :D takie nasze hipohondryczne życie :D Ale wiecie co mam już tych chorób tak dość ze chwilowo tak jak dziś rano gdy usłyszałem to na maxie jak mówił o tym Irek Jakubek że zacząłem sie śmiać z siebie i z nas wszyatkich bez kitu ;D Wiem wiem, to wcale nie jest śmieszne, sle gdyby dłużej sie nad tym zastanowić? Bądź co bądź dobrze chociaz jeden dzień w roku popatrzeć na to zaburzenie komistycznie i pośmiać się samemu z siebie , dużo to daje na plus :) pozdrowki dla wszystkich :)
Per aspara ad astra
ODPOWIEDZ