Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Znalazłeś może coś motywującego, relaksującego w postaci video lub audio w sieci?
A może jakiś ciekawy psychologiczny wykład? Wstaw to właśnie tutaj!
-
subzero1993
- Odburzony i pomocny użytkownik
1 września 2016, o 11:55
Dzięki Ola... książka będzie u mnie we wtorek. Jeszcze starych nie ogarnąłem, a Ty mi jeszcze dokładasz.
-- 1 września 2016, o 11:55 --
Aczkolwiek tą to się jaram. Typ mówi konkretnie i nie wciska religijności, buddyzmu itp co mnie bardzo często odrzucało od większości materiałów o mindfulness.
Jak szukać objawów bez nakręcania się -> http://www.zaburzeni.pl/viewtopic.php?p=100011#p100011
-
Olalala
- Dyżurny na forum Odważny VIP
1 września 2016, o 13:50
subzero1993 pisze:Dzięki Ola... książka będzie u mnie we wtorek. Jeszcze starych nie ogarnąłem, a Ty mi jeszcze dokładasz.
-- 1 września 2016, o 11:55 --
Aczkolwiek tą to się jaram. Typ mówi konkretnie i nie wciska religijności, buddyzmu itp co mnie bardzo często odrzucało od większości materiałów o mindfulness.
Chociaż coś tam o buddyzmie też wspominał

generalnie mówi o takich rzeczach, które myślę,że dla "normalnych" zjadaczy chleba są nie do pomyślenia

myślę, że my przy odburzaniu I doświadczeniu tego mamy inne spojrzenie. Ja widzę jak ludzie funkcjonują I jak wierzą w każdą myśl, która przyjdzie im do głowy

całkowicie się utożsamiają z nimi.
-
surikatka
- Zarejestrowany Użytkownik
16 lutego 2017, o 21:04
dzięki za inspirację superrr !
zmiany na lepsze życzę wam i sobie