Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Forum dotyczące rozwoju osobistego, technik psychologicznych, które próbujemy wdrażać w życie.
Rozmawiamy tutaj przykładowo o zagadnieniach takich jak jak asertywność, pewność siebie, afirmacja, pozytywne myślenie, umiejętność relaksacji itp.
Robisz jakieś postępy w rozwoju osobistym?
Pochwal się tutaj tym i powiedz co Ci pomaga!
-
Divin
- Administrator
8 listopada 2013, o 18:05
A więc tak jak w temacie, w
sobotę o godzinie 18:00 (czasu Polskiego) dnia
09.11.2013 orgnaizuje
Webinar odnośnie Dystansu gdyż tego nam wszystkim najbardziej brakuje z tego co zauważyłem. Będzie to wyglądało w ten sposób że audio będzie przez skype'a a prezentację pokażę Wam udostępniając widok mojego pulpitu. Będzie to mapa myśli odnośnie właśnie Dystansu. Postaram się odpowiedzieć na takie pytania jak:
1. Czym jest Dystans?
2. Jak go zwiększać?
3. Jak go wykorzystywać w walce z zaburzeniem i życiu ogółem?
4. Jak go wyrabiać (ćwiczenia)
5. Co się na niego składa (jakie czynniki)
I troszkę więcej
Po prezentacji będzie czas na zadawanie pytań odnośnie prezentacji i ogólnie tego co Was ciekawi w kwestii Dystansu. Następnie zakończymy ogólną dyskusją (z dystansem

)
Zainteresowanych proszę o PW z ich nazwą skype. Tam otrzymacie więcej szczegółów i specjalnego linka w sobotę.
Pozdrawiam.
-- 8 listopada 2013, o 19:05 --
Szybka aktualizaja: Powyższe sekcje będą uwzględnione w mapie myśli. Jednak jeżeli nie znajduje się tam Twoje pytanie to wpisz swoje. Co chciałbyś/łabyś bym Ci jutro przekazał? Robię ją dla Was więc walcie śmiało.

'Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą'
'Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.'
'Puk puk, strach puka do drzwi, otwiera mu odwaga a tam nikogo nie ma.'
Jest dobrze, dobrze. Jest źle, też dobrze
'Odwaga to nie brak strachu, to działanie pomimo strachu'
Ty nie jesteś zaburzeniem, a zaburzenie nie jest Tobą
Odburzony
Konsultacja Skype