Ogłoszenia
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Przedwczesny wytrysk Co robić?

Dział dla rozmów o naszej seksualności i ewentualnych problemach.
ODPOWIEDZ
Gramast
Nowy Użytkownik

17 czerwca 2026, o 13:09

Mam problem z przedwczesnym wytryskiem. Bardzo często dochodzi do niego jeszcze przed stosunkiem. Fakt, że jestem bardzo nakręcony i trudno to opanować, ale z drugiej strony jest to uciążliwe dla mnie. Jak sobie z tym radzić
nunuski
Nowy Użytkownik

18 czerwca 2026, o 09:56

Ćwiczenia, próbowałeś? W sieci jest wiele propozycji.
Skuteczne są również środki, które możesz zamówić sobie przez internet. Nie pisze tutaj o niewiadomo jakich środkach z allegro ale o sprawdzonych. Na przykłąd orgasm control. Przebadany środek, zawiera same naturalne składniki.
Gramast
Nowy Użytkownik

19 czerwca 2026, o 10:03

Tak próbowałem i na nic. Jak człowiek jest podniecony to żadne ćwiczenia nie pomagały tak wiec uznałem,ze jest to po prostu strata czasu.
Nie słyszałem o tym preparacie. Gdzie go można zamówić?
nunuski
Nowy Użytkownik

22 czerwca 2026, o 09:06

Zamówisz sobie bez problemu w sieci .Wpisz sobie nazwę w google to powinna wyskoczyć Ci lista sklepów, w którym się to znajdzie.
Sam zamawiałem ostatnio na intymnosc pl bo akurat tam była promocja ale możesz sobie jeszcze poszukać na innych.
Knapkos
Nowy Użytkownik

23 czerwca 2026, o 10:01

Potwierdzam. Sam próbowałem wielu środków ale żaden nie był tak skuteczny jak właśnie Orgasm Control .
Najlepsza jest pełna kuracja. Czyli tabletki wraz z żelem, który sprawia,że efekt jest jeszcze większy. BIorę tabletki codziennie od miesiaca. Na początku mogłem maksymalnie 3 minuty , czasami zdarzało się, ze kilka ruchów i koniec. Teraz spokojnie mogę to robić do pół godziny. Za drugim podejściem jeszcze dłlużej. Zyskujesz świetną kontrolę
Gramast
Nowy Użytkownik

24 czerwca 2026, o 09:21

Zamówiłem za Waszą namową, przetestowałem. Bylem bardzo sceptycznie nastawiony do środka ale okazał się nadzwyczaj skuteczny. Tabletki biorę obecnie codziennie, po tygodniu domówiłem sobie jeszcze spray. Jeszcze nigdy nie czułem tak dużej kontroli nad swoją erekcją jak właśnie teraz.
radekpogodziski
Nowy Użytkownik

10 sierpnia 2026, o 14:47

A brał ktoś z was tabletki o nazwie STUD PILLS ?. Powiedziałem na mentoringu mojemu trenerowi że mam problem właśnie z przedwczesnym wytryskiem to on polecił właśnie ten środek. Nie znam się na tym co o tym sądzicie, brał ktoś z was to ?. Jak to działa, podobno wystarczy wziąć przed stosunkiem ?.
ODPOWIEDZ