Ogłoszenia
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Przedwczesny wytrysk Co robić?
-
Gramast
- Nowy Użytkownik
Mam problem z przedwczesnym wytryskiem. Bardzo często dochodzi do niego jeszcze przed stosunkiem. Fakt, że jestem bardzo nakręcony i trudno to opanować, ale z drugiej strony jest to uciążliwe dla mnie. Jak sobie z tym radzić
-
nunuski
- Nowy Użytkownik
Ćwiczenia, próbowałeś? W sieci jest wiele propozycji.
Skuteczne są również środki, które możesz zamówić sobie przez internet. Nie pisze tutaj o niewiadomo jakich środkach z allegro ale o sprawdzonych. Na przykłąd orgasm control. Przebadany środek, zawiera same naturalne składniki.
Skuteczne są również środki, które możesz zamówić sobie przez internet. Nie pisze tutaj o niewiadomo jakich środkach z allegro ale o sprawdzonych. Na przykłąd orgasm control. Przebadany środek, zawiera same naturalne składniki.
-
nunuski
- Nowy Użytkownik
Zamówisz sobie bez problemu w sieci .Wpisz sobie nazwę w google to powinna wyskoczyć Ci lista sklepów, w którym się to znajdzie.
Sam zamawiałem ostatnio na intymnosc pl bo akurat tam była promocja ale możesz sobie jeszcze poszukać na innych.
Sam zamawiałem ostatnio na intymnosc pl bo akurat tam była promocja ale możesz sobie jeszcze poszukać na innych.
-
Knapkos
- Nowy Użytkownik
Potwierdzam. Sam próbowałem wielu środków ale żaden nie był tak skuteczny jak właśnie Orgasm Control .
Najlepsza jest pełna kuracja. Czyli tabletki wraz z żelem, który sprawia,że efekt jest jeszcze większy. BIorę tabletki codziennie od miesiaca. Na początku mogłem maksymalnie 3 minuty , czasami zdarzało się, ze kilka ruchów i koniec. Teraz spokojnie mogę to robić do pół godziny. Za drugim podejściem jeszcze dłlużej. Zyskujesz świetną kontrolę
Najlepsza jest pełna kuracja. Czyli tabletki wraz z żelem, który sprawia,że efekt jest jeszcze większy. BIorę tabletki codziennie od miesiaca. Na początku mogłem maksymalnie 3 minuty , czasami zdarzało się, ze kilka ruchów i koniec. Teraz spokojnie mogę to robić do pół godziny. Za drugim podejściem jeszcze dłlużej. Zyskujesz świetną kontrolę