Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Walka z przedwczesnym wytryskiem

Dział dla rozmów o naszej seksualności i ewentualnych problemach.
ODPOWIEDZ
Matmajko
Nowy Użytkownik

22 grudnia 2025, o 12:51

Witam.Mój problem jest taki, że podczas seksu po minucie - dwóch dochodzę. Wiem, że ona jest niezadowolona z tego. Zdarza się, że po kilkunasto-minutowej przerwie kochamy się jeszcze raz i wtedy wszystko jest super no ale pierwsze wrażenie psuje wszystko.Mam 25 lat.Dwa lata temu byłem prawiczkiem i mając problemy ze wzwodem w łóżku byłem na wizycie u seksuologa co wszystko naprawiło, a teraz zaczął się problem o którym wspomniałem wyżej. Dużo się kłócę z moją dziewczyną, prawie codziennie i się denerwuję sporo. Na początku seksu już myślę tylko o tym, że zaraz dojdę i dzieje się. Dziewczyna już nawet nie za bardzo chce się kochać bo wie, żę ona nie dojdzie. Co robić? Czekam na wasze rady.
crww
Zarejestrowany Użytkownik

23 grudnia 2025, o 08:55

Nie martw się. Nie Ty jeden masz taki problem.Szacuje się,że bardzo wielu mężczyzn w Polsce zmaga się z problemem przedwczesnego wytrysku. Polecam wypróbować róznych środków dostepnych w sklepach oraz apteach .Warto bo są skuteczne:
tabletki i żele Orgasm Control
prezerwatywy ze specjalnym środkiem
chusteczki orgasm control wipes - moim zdaniem najskuteczniejsze,może Ci kobieta wsmarować w ramach gry wstępnej
ODPOWIEDZ