Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Czerwienienie się.
-
- Nowy Użytkownik
Witam. Zdecydowałem się napisać posta. Mam problem od dziecka w stytucjach stresowych, a nawet mniej stresowych bardzo się czerwienie. Np gdy spotkam kogoś na mieście, w sklepie, na spacerze nawet osobę którą dobrze znam bardzo się czerwienie, to samo gdy z kimś rozmawiam, lub muszę się wypowiedzieć przy kilku osobach, często w sytuacjach gdy jesteśmy w grupie znajomych i ktoś zada mi pytanie, lub zacznie coś o mnie mówić odrazu się czerwienie. Problem może wydawać się blachy jednak przez tyle lat jestem już zmęczony tym, I pytaniami czemu jestem taki czerwony. Czy ktoś zna jakieś techniki, suplementy, sposoby które mogą pomóc? Pozdrawiam 
- MESJASZ
- Zarejestrowany Użytkownik
Prawdopodobnie problem ten można wyeliminować zabiegiem zamknięcia naczynek w klinice medycyny estetycznej. Spytaj w klinice, idź na konsultacje.Nerwowy_92 pisze: ↑2 października 2024, o 19:56Witam. Zdecydowałem się napisać posta. Mam problem od dziecka w stytucjach stresowych, a nawet mniej stresowych bardzo się czerwienie. Np gdy spotkam kogoś na mieście, w sklepie, na spacerze nawet osobę którą dobrze znam bardzo się czerwienie, to samo gdy z kimś rozmawiam, lub muszę się wypowiedzieć przy kilku osobach, często w sytuacjach gdy jesteśmy w grupie znajomych i ktoś zada mi pytanie, lub zacznie coś o mnie mówić odrazu się czerwienie. Problem może wydawać się blachy jednak przez tyle lat jestem już zmęczony tym, I pytaniami czemu jestem taki czerwony. Czy ktoś zna jakieś techniki, suplementy, sposoby które mogą pomóc? Pozdrawiam![]()